Українець живе в розваленій "халупі" і харчується протухлим м’ясом зі смітника — як йому вдалося стати зіркою YouTube (фото, відео)

Читать на русском
Автор
21386
Стас Аскет показує, як живе
Стас Аскет показує, як живе. Фото instagram

Підписники Стаса Аскета сумніваються, що він насправді їсть зіпсовані продукти та живе у напіврозваленому будинку

Український блогер Стас Аскет, який розповідає про своє життя у Instagram та на YouTube, знімає ролики про те, як можна виживати у сучасному світі без грошей. Його вираз "База годує" вже став мемом на просторах інтернету. При цьому аудиторія блогера розділилася на два табори: частина підписників вірить у те, що він насправді показує своє життя, а частина – що хлопець просто робить контент для соцмереж, тоді як живе в нормальних умовах.

Хто такий Стас Аскет

Хлопець опублікував перші пости у Instagram у 2019 році. Тоді він розповів, що місце, в якому він живе, називається Пропащинськ. За його словами, у будинку, який він показує на відео, хлопець живе від народження. Коли йому було 18 років, батьки поїхали, а він залишився жити на тому самому місці.

Нині хлопцеві 27 років. У своїх постах він розповідав, що після особистих потрясінь зайнявся саморозвитком.

Підписники називають житло хлопця "халупою" — у будинку все старе та брудне, стеля та стіни обсипаються, а меблі в поганому стані. У будинку також дуже багато тварин і комах, які постійно роблять замах на їжу хлопця.

Що Стас Аскет показує у соцмережах

Хлопець показує у соцмережах свої будні. Він завжди розповідає про базу, з якої приносить речі та продукти. Підписники припускають, що так він називає сміттєзвалище, яке знаходиться неподалік його будинку.

Продукти з бази Стаса Аскета

Часто в його роликах з’являється м’ясо, яке він, судячи з усього, також знаходить на смітнику. Хлопець розповідає, як приготувати бульйон із кісток, що можна зробити зі свинячих шкурок, як смачно посмажити картопляну шкірку і чим краще годувати собак.

Стас Аскет в Instagram
Стас Аскет в Instagram
Стас Аскет в Instagram
Стас Аскет в Instagram
Стас Аскет показує, як живе, у Instagram

Реальність vs вигадка

Підписники Стаса Аскета сумніваються, що хлопець насправді живе тим життям, яке показує в соцмережах. У коментарях звертають увагу, що на відео він не їсть їжу, яку показує. Також у аудиторії постають питання щодо того, хто знімає хлопця на відео, якщо він каже, що живе сам.

коментарі на сторінці Стаса Аскета в Instagram
Коментарі на сторінці Стаса Аскета в Instagram
Коментарі на сторінці Стаса Аскета в Instagram

Раніше "Телеграф" писав, що професія блогера стала однією з найбажаніших не лише в Україні, а й у всьому світі. Зірки Інстаграму активно знімають відео та викладають фото, під якими публікують різні тематичні пости, за що одержують серйозні суми. Наприклад, популярні українські блогери Саша Бо та Олександр Заліско назвали вартість реклами у себе в соцмережах. Так, розмовне сторіз у Заліско коштуватиме 20 тис. грн, а два сторіз – 25 тис. грн. Найдорожче коштуватиме авторський відеоролик – 90 тис. грн. Саша Бо просить за сторіз 15 тис. грн., а за рекламу гіву в сторіз доведеться заплатити 30 тис. грн. Також стала відома вартість реклами у вітчизняних зірок шоу-бізнесу: Злати Огневич, Анни Трінчер, Ілони Гвоздєвой та MamaRika.