"Купол Ради рухне і без міномета": Надія Савченко здивувала українців "ванільною" фотосесією

Читать на русском
Автор
2219
Савченко спробувала себе у двох різних образах
Савченко спробувала себе у двох різних образах. Фото Колаж "Телеграфу"

Колишня полонянка Кремля перед Новим роком розповіла не про громадянську позицію чи політику, а про різні "жіночі штучки"

Ранок неділі, 26 грудня, став більш насиченим завдяки екснардепці Надії Савченко, яка нещодавно очолила мітинг антивакцинаторів, яка поділилася новими особистими знімками з останнього інтерв’ю. Користувачі соцмережі вже шоковані — Савченко позувала перед камерами у вечірніх сукнях.

Знімки жінка показала на особистій Facebook-сторінці.

"Іноді треба відволікатися від політики, роботи та життєвих проблем", — зауважила Надія Савченко у своїй публікації.

Участь у такій незвичайній для себе фотосесії колишня льотчиця та політикиня вважає можливістю "дивитися на світ під іншим кутом зору".

Надія Савченко у сукні фото 1
Деякі користувачі вже назвали Савченко "імператрицею" за цей образ
Надія Савченко у сукні фото 2
Надія Савченко у сукні фото 3

На знімках Савченко постала у двох різних образах — такої собі жінки-вамп у розкішній сірій сукні з відкритими плечима і великим декольте, та ніжною і дуже вразливою дівчиною в довгому блакитному одязі.

Подібний досвід ексбранка Кремля вирішила випробувати у рамках спеціального інтерв’ю для телепередачі "Віпи та Топи", що виходить на телеканалі "2+2". Воно вийшло під назвою "Войовнича революціонерка". Під час розмови з журналістами Надії зробили зачіску та макіяж, а потім вибрали разом із нею і, власне, вбрання.

Надія Савченко у сукні фото 4
Багатьом припав до смаку і образ у блакитній сукні

Сама Надія Савченко назвала інтерв’ю "легким та ванільним". З ведучою вона говорила про регулярні зміни іміджу в минулому, бунтарське дитинство та ранні мрії про професію. До речі, спойлер — дитиною Савченко вибирала між роботою доярки та балерини.

Надія Савченко у сукні фото 5

Знімки ж, які вийшли в результаті інтерв’ю, вже спричинили фурор у соцмережах. Більшість коментаторів відзначають, що Савченко дуже йде "жіночність" в образах, і вона навіть могла б стати моделлю, якби не обрала політику.

Не залишилася осторонь навіть журналістка телеканалу "Україна 24" Наталія Влащенко, яка знайшла додаткові плюси у подібній фотосесії ексдепутатки.

Влащенко про незвичайне для Савченка амплуа

Нагадаємо, що раніше "Телеграф" розповідав, хто така помічниця заступника міністра освіти Крістіна Тишкун, чия поява у сукні з глибоким вирізом у міськраді Львова наробила чимало галасу серед інтернет-користувачів.