"Вся у філерах": Asti на першому виступі після розпаду гурту налякала шанувальників опухлим обличчям (фото, відео)

Читать на русском
Автор
2134
Анна Дзюба нарвалася на критику за свою зовнішність
Анна Дзюба нарвалася на критику за свою зовнішність. Фото https://www.instagram.com/astiselfmade/

Артистка вперше виступила сольно після новини про розпад гурту Artik & Asti.

Відома українська співачка, екссолістка популярного гурту Artik & Asti, Анна Дзюба, яка раніше анонсувала вихід своєї першої сольної пісні, а також кліпу на неї, вперше виступила без Артема Умріхіна. Зазначимо, що після розпаду гурту співачка залишила собі псевдонім Asti.

Анна стала гостею новорічної програми відомого телеведучого Івана Урганта "Вечірній Ургант". В ефірі шоу артистка виконала пісню "Коли я стану кішкою" разом із Ганною Плетюхіною та гуртом "Фрукти".

Шанувальники співачки були дуже раді бачити і чути свою улюбленицю, проте її зовнішній вигляд привернув більше уваги, ніж сам виступ. Виконавиця з'явилася з досить опухлим обличчям, що у неї майже не було видно очей. У коментарях фоловери відзначили, що раніше вона була дуже симпатичною і виділялася серед інших артисток, а зараз на одну особу з усіма іншими.

"Аня, звичайно, за душу бере, та, що вона зробила з обличчям", "Аня, зупинись!", "Щось з обличчям переборщила, шкода … красива дівчина … була …", "У Асті все обличчя у філлерах" — пишуть у мережі.

Реакция на выступления Анны Дзюбы
Реакция на выступления Анны Дзюбы
Реакция на выступления Анны Дзюбы
Реакция на выступления Анны Дзюбы
Реакция на выступления Анны Дзюбы
Реакция на выступления Анны Дзюбы

Виступ Ганни Дзюби на шоу "Вечірній Ургант"

Що відомо про розпад гурту Artik & Asti

Після 10-річної співпраці продюсер гурту та її виконавець Артем Умріхін 2 листопада офіційно підтвердив відхід Ганни Дзюби з колективу. На роль нової Asti у соцмережах розглядали співачку Etolubov. Проте її участь у групі не підтвердилась.

Що відомо про Анну Дзюбу

Співачка родом із Черкас. Після виходу пісні гурту "Антистрес", у 2013 році Ганна разом із Умріхіним переїхала до Москви. У Росії артистів помітили завдяки успіху другого студійного альбому "Тут і зараз". У грудні 2020 року Ганна вийшла заміж за бізнесмена Станіслава Юркіна (російський бізнесмен та ресторатор).

Після відходу з Artik & Asti Ганна Дзюба кардинально змінила свій імідж, ставши білявкою.