Екс-солістка Artik & Asti випустила тизер свого першого сольного кліпу (відео)

Читать на русском
Автор
1290
Співачка Анна Дзюба порадувала фанатів анонсом свого першого сольного кліпу
Співачка Анна Дзюба порадувала фанатів анонсом свого першого сольного кліпу. Фото instagram.com/astiselfmade

Дату виходу відео Anna Asti тримає в секреті

Колишня учасниця українського поп-гурту Artik & Asti Анна Дзюба, яка з недавніх пір почала просувати свою сольну кар’єру, зробила анонс до виходу своєї першої сольної пісні, а також кліпу на неї.

Тизер музичного відео співачка розмістила у себе в Інстаграмі. Також ролик є на YouTube-каналі ANNA ASTI.

В описі відео Анна Дзюба написала, що хоче запропонувати своїм фанатам почати новий шлях і пройти його разом з нею. В уривку кліпу співачка символічно спалює паперовий лист з назвою та текстом головного хіта гурту Artik & Asti "Грустный дэнс".

подіваюся, мої пісні по-новому запалять яскравий вогонь у ваших серцях! Люблю вас, і знаю, що це взаємно!", — відмітила 31-річна виконавиця.

Прем’єра пісні, як і самого кліпу, відбудеться найближчим часом.

анна асті

Що відомо про розпад гурту Artik & Asti

Після 10-річної співпраці продюсер гурту та її виконавець Артем Умріхін 2 листопада офіційно підтвердив, що Анна Дзюба залишає колектив. На роль нової Asti у соцмережах розглядали співачку Etolubov. Проте її участь у групі не підтвердилась.

Що відомо про Анну Дзюбу

Співачка родом із Черкас. Після виходу пісні гурту "Антистресс", у 2013 році Анна разом з Умріхіним переїхала до Москви. У Росії артистів помітили завдяки успіху другого студійного альбому "Здесь и сейчас". У грудні 2020 року Анна вийшла заміж за бізнесмена Станіслава Юркіна (російський бізнесмен та ресторатор).

Після того, як Анна покинула Artik & Asti, вона кардинально змінила свій імідж, ставши білявкою.

анна асті
Екс-солістка Artik & Asti стала блондинкою

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у Росії серйозно взялися за перевірку відомих музикантів. Такі репери, як Моргенштерн, Noize MC та Oxxxymiron звинувачуються у пропаганді негативного ставлення до співробітників правоохоронних органів, а також нацизму та екстремістської діяльності.