"Шубка коштує як концерт Галкіна в Кремлі": у мережі обговорюють новорічний образ Алли Пугачової (фото)

Читать на русском
Автор
7835
Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін. Фото https://www.instagram.com/maxgalkinru/

Примадонна відзначала Новий рік у довгій білій шубі і такій же шапці.

Складається враження, що з кожним новим роком відома російська співачка Примадонна Алла Борисівна Пугачова, яка раніше продемонструвала худі ноги, лише молодшає.

Її чоловік, російський шоумен та телеведучий Максим Галкін на своїй сторінці в Інстаграм періодично публікує фото та відео зі своєю дружиною. Не став винятком і Новий рік.

Артист опублікував невелике відео, на якому він разом з Аллою Борисівною та їхніми дітьми Лізою та Гаррі, а також дочкою Крістіни Орбакайте – Клавою, вітають усіх своїх підписників зі святом.

"З Новим роком! Ура!" — підписав ролик Галкін, зазначивши, що знімав їх відомий дизайнер та друг їхньої родини Ігор Гуляєв.

Найбільше користувачів мережі залучив новорічний образ Примадонни: довга біла хутряна шуба та пухнаста біла шапка. Деякі підписники зазначили, що таке вбрання досить дороге, але більше коментарів позитивних. Шанувальники Пугачової засипали її компліментами.

Комментарии под фото Аллы Пугачевой
Комментарии под фото Аллы Пугачевой
Комментарии под фото Аллы Пугачевой
Комментарии под фото Аллы Пугачевой

Раніше "Телеграф" писав, що 50-річну Крістіну Орбакайте переплутали з її 72-річною мамою — Аллою Пугачовою. Їхня подібність просто вражає.