"Всіх їб*** з 14 років": Волочкова на скандальному шоу розкрила брудні секрети російських балерин (відео)

Читать на русском
Автор
21126
У мережі відзначили гарне почуття гумору Анастасії Волочкової Новина оновлена 17 січня 2022, 12:09
У мережі відзначили гарне почуття гумору Анастасії Волочкової

Відома балерина приємно здивувала учасників та глядачів шоу.

У четвер, 13 січня, вийшов новий випуск популярного на YouTube шоу — "Что было дальше", однією із запрошених гостей якого стала відома своєю скандальною поведінкою російська балерина Анастасія Волочкова.

Зазначимо, що шоу "Что было дальше" — це дуже специфічний проєкт на YouTube. Ведучі шоу, коміки Нурлан Сабуров, Олексій Щербаков, Ілля Макаров, Тамбі Масаєв та Емір Кашоков, своєрідно "знущаються" з гостей, які приходять до них. Глумляться над ними з приводу і без, і часто безцеремонно перебивають учасників під час їхніх розповідей. Однак Волочкова наважилася і прийшла в гості до коміків і спричинила фурор.

Тільки цього разу враження від спілкування з Волочковою залишилось позитивним. Балерина не звертала уваги на підколки ведучих, і, щобільше, і сама дала їм віршований майстер-клас з нецензурною лексикою, прочитавши вірш Андрія Орлова, відомого як Орлуша/Orlusha, який автор присвятив артистці.

Стих про Анастасию Волочкову
Повний вірш про Анастасію Волочкову
Стих про Анастасию Волочкову
Повний вірш про Анастасію Волочкову

І звичайно ж, не забула Волочкова і про свій "фірмовий" шпагат.

Анастасия Волочкова в шоу Что было Дальше

Варто зазначити, що така витівка шокувала коміків, адже ті дивилися і слухали її зі здивованими очима та відкритими від подиву ротами. Проте подібна поведінка Волочковій припала до смаку глядачам. У коментарях багато хто відзначив, що вона одна з позитивних зірок шоубізнес.

Анастасия Волочкова в шоу Что было Дальше
Анастасия Волочкова в шоу Что было Дальше
Анастасия Волочкова в шоу Что было Дальше

Обережно! У відео є ненормативна лексика 18+

Раніше "Телеграф" писав, що у мережі з’явилися чутки, що Гарік Мартиросян має проблеми зі здоров’ям. Це сталося після скандалу з іншим коміком Ідраком Мірзалізаде, якого раніше звинуватили у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі через жарти про росіян і заборонили йому в’їзд до Росії.