У великому солом’яному капелюсі та купальнику: Віра Брежнєва зачарувала шанувальників підтягнутою фігурою (фото)

Читать на русском
Автор
808
Віра Брежнєва зізналася, що відпочинок перевершив усі її очікування
Віра Брежнєва зізналася, що відпочинок перевершив усі її очікування. Фото https://www.instagram.com/ververa/

Екссолістка гурту "ВІАГра" вирушила у відпустку без зіркового чоловіка.

Поки в мережі активно обговорюють розлучення відомого співака Валерія Меладзе та його дружини, екссолістки "ВІА Гри" Альбіни Джанабаєвої, дружина його старшого брата, продюсера та композитора Костянтина Меладзе, також ексучасниця цієї ж популярної групи, співачка Віра Брежнєва насолоджується відпочинком на Мальдівах, куди вона полетіла зі старшою донькою та сестрою.

На своїй сторінці в Інстаграмі артистка активно публікує фото та відео з відпочинку, постійно демонструючи підписникам свою підтягнуту фігуру. Варто зазначити, що на вигляд і не скажеш, що Брежнєвій майже 40 років.

Артистка зі своєю сім’єю оселилася в одному з найдорожчих готелів, розташованому посеред тропічного саду. Артистка зняла розкішну віллу з величезною територією, басейном та виходом до океану, щоб на відпочинку вона могла повністю розслабитися та розслабитися.

"Я кожен із днів щаслива. Вони у нас досить насичені і пролітають швидко. Дуже хочу запам’ятати ці відчуття..." — написала на своїй сторінці в соцмережі Брежнєва, прикріпивши до посту знімок, на якому постала в короткому топі, що відкриває її плоский живіт і підкреслює її пишні груди, і у великому солом’яному капелюсі від відомого українського модельєра Руслана Багінського.

Пост Веры Брежневой в Инстаграм

У коментарях шанувальники співачки зазначили, що їй йде бути радісною та відпочившою, а також засипали її безліччю компліментів про її постать та зовнішній вигляд.

Комментарии под фото Веры Брежневой
Комментарии под фото Веры Брежневой
Комментарии под фото Веры Брежневой
Комментарии под фото Веры Брежневой

Що відомо про Віру Брежнєву

Віра Брежнєва — українська співачка, актриса та телеведуча. Зірка народилася у Дніпродзержинську (зараз Кам’янське), Дніпропетровська область. У 2003 році приєдналася до популярної жіночої попгрупи "ВІА Гра". Вже у 2007 році співачка покинула проєкт і розпочала сольну кар’єру, а через 8 років вийшла заміж за продюсера "ВІА Гри" Костянтина Меладзе.

Наразі артистка живе та працює в Росії. Нещодавно вона взяла участь у створенні альбому каверів колись популярного російського гурту tATu