"Ходять чутки, що у нього рак": опухлого Малахова порівняли з Собчак та Успенською (фото)

Читать на русском
Автор
4876
Крім проблем з волоссям телеведучому також активно приписують вагу, що різко збільшилася.
Крім проблем з волоссям телеведучому також активно приписують вагу, що різко збільшилася.. Фото https://www.instagram.com/malakhov007/

У шанувальників Андрія Малахова виник новий привід для переживань.

Популярний російський тележурналіст та шоумен Андрій Малахов, який 11 січня відзначив своє 50-річчя на люксовому курорті Баден-Баден у Німеччині, знову потрапив до уваги російських ЗМІ.

Телеграм-канал YOBAJUR опублікував нещодавнє відео з телеведучим, зроблене під час ефіру російського шоу "Танці із зірками". У підписі до ролика було зазначено, що за досить короткий проміжок часу з Малахова "зліпили якусь лялечку", та й узагалі складається таке відчуття, що це зовсім не Андрій, а його двійник. Зазначимо, що на відео артист з’явився з набряклим обличчям і в перуці.

Сам телеведучий поки що не коментує ці чутки та домисли, однак після кожного такого виходу у світ у його шанувальників з’являється все більше нових приводів для тривоги.

Андрей Малахов
Андрей Малахов

У коментарях багато користувачів мережі підтвердили, що телеведучий дійсно останнім часом дуже змінився, і навіть порівняли його з Ксенією Собчак та Любов’ю Успенською.

Комментарии об Андрее Малахове
Комментарии об Андрее Малахове
Комментарии об Андрее Малахове

Також багато хто зазначив, що в мережі поширюються чутки, що Малахов серйозно хворий і у нього рак. Саме з цієї причини телеведучий змушений носити перуку та виглядає опухлим.

Комментарии об Андрее Малахове
Комментарии об Андрее Малахове
Комментарии об Андрее Малахове

Раніше "Телеграф" повідомляв, що на початку грудня на російському телебаченні вийшов черговий випуск програми Андрія Малахова, в якому йшлося про український Дніпр — у місті нібито працює кол-центр, де аферисти "вимагають у росіян гроші".