Новий чоловік Волочкової виявився злочинцем — в Україні його оголошено в розшук

Читать на русском
Автор
10995
Анастасія Волочкова та Сергій Кузнєцов
Анастасія Волочкова та Сергій Кузнєцов. Фото https://www.instagram.com/volochkova_art/

Коханий балерини вже прокоментував своє кримінальне минуле.

Відома російська балерина Анастасія Волочкова, мабуть, досить конфліктна особистість, оскільки вона часто потрапляє в різні скандали. Наприклад, 18 грудня в мережі з’явилося відео, на якому видно, як балерина влаштувала бешкет на борту літака через захисну маску. Наразі балерині загрожує арешт на 15 діб.

Проте останнім часом на "перший план" вийшов новий коханий Волочкової — Сергій Кузнєцов. У мережі з’явилася інформація, що за спиною у чоловіка велике кримінальне минуле. Про це вперше заговорив в ефірі шоу "Нехай кажуть" актор Дмитро Сафронов, син художника Нікаса Сафронова.

Чоловік заявив, що бойфренд балерини ще 2001 року притягувався до кримінальної відповідальності в Тамбовській області за статтею "Крадіжка групою осіб за попередньою змовою", пред’явивши орієнтування, в якому також повідомлялося, що Кузнєцов розшукується в Україні за "терористичний акт із застосуванням зброї".

Ориентировка на Сергея Кузнецова
Орієнтування на Сергія Кузнєцова

Волочкова не повірила заявам Сафронова і назвала їх брехнею, відмовившись вірити у це. Тому під час ефіру Кузнєцову зателефонували, щоби перевірити цю інформацію. Коханий балерини заявив, що судимостей у нього немає, а у Тамбовській області він у 2001-му році не був, адже на той час він був громадянином України і не мав російського громадянства.

А от своєї причетності до теракту в Україні Кузнєцов заперечувати не став, пояснивши, що у 2014 році очолював проросійський рух у Запоріжжі. І саме тому українська влада і має до нього претензії.

Що відомо про стосунки Анастасії Волочкової та Сергія Кузнєцова

Пара познайомилася напередодні Нового року у студії програми "Давай одружимося!", куди чоловік прийшов знайти собі супутницю життя. Слід зазначити, що Волочкова була запрошеним гостем, а не кандидаткою.

Через кілька днів після знайомства пара зустріла Новий рік у особняку Волочкової та полетіла на Мальдіви. Судячи зі знімків із відпочинку, балерина дуже щаслива зі своїм новим чоловіком.

Раніше "Телеграф" писав, що Анастасія Волочкова осоромилася під час зйомок шоу "Бар у великому місті". Організатори зйомок навіть вирішили не відкривати доступу до випуску на YouTube, залишивши його в закритій частині за підпискою.