Колишній чоловік Марії Бурмаки трагічно загинув: що сталося із відомим адвокатом

Читать на русском
Автор
6175
Марія Бурмака, Дмитро Небесійчук та їхня донька Ярина
Марія Бурмака, Дмитро Небесійчук та їхня донька Ярина. Фото facebook.com/maria.burmaka

Дмитро Небесійчук загинув у пожежі у власному будинку.

Колишній чоловік української співачки Марії Бурмаки, відомий адвокат Дмитро Небесійчук загинув у віці 58 років. З артисткою в них лишилася спільна донька Ярина.

Відповідне повідомлення опубліковано на його сторінці у Фейсбук.

Дмитро Небесійчук помер

Цю інформацію підтвердила і співачка, опублікувавши зворушливе звернення до екс-чоловіка.

"Не стало батька Ярини, мого колишнього чоловіка, Дмитра Небесійчука. Двічі ми одружилися, двічі розходилися. Ніхто не знає, як правильно. Був людиною важкою, справжнім гуцулом. Але він дуже багато зробив доброго. Дуже багатьом людям. Вічна пам’ять. Зустрінемось вже, Дімо, на небесах. Нехай душа твоя спочиває", — написала Марія Бурмака.

Про причину смерті Небесійчука розповів його друг нардеп Микола Княжицький. За його словами, Дмитро трагічно загинув у пожежі у рідному селі Ільці на Верховинщині.

"Трагічно загинув під час пожежі у рідних Ільцях Верховинщини. Дмитро любив життя, музику, рідну Гуцульщину. Він був чудовим юристом, заснував одну з перших у Києві приватних юридичних фірм", — розповів нардеп.

У коментарях на сторінці самого Небесійчука люди зазначили, що пожежа сталася у його власному будинку.

Марія Бурмака та Дмитро Небесійчук

Марія Бурмака вийшла заміж за Дмитра Небесійчука 1993-го року. Вони розлучилися на початку 2000-х через непорозуміння у сім’ї. За словами Бурмаки, вона зазнавала насильства, одружених. Екс-подружжя має доньку Ярину.

Раніше "Телеграф" повідомляв про смерть засновника фестивалю "Червона рута" Тараса Мельника. Причиною стали ускладнення від коронавірусу.