Скандальний нардеп Дубинський прийшов у Раду у краватці із зображенням статевого члена (фото)

Читать на русском
Автор
1367
Олександр Дубинський в екстравагантній краватці
Олександр Дубинський в екстравагантній краватці

Депутат вирішив одягнути на засідання ВР "незвичайний" аксесуар.

Опальний ексчлен фракції "Слуга Народу", народний депутат Олександр Дубинський засвітився у стінах Верховної Ради у не зовсім пристойному вигляді, а точніше з "незвичайним" аксесуаром у вигляді яскравої краватки з вульгарним принтом у вигляді чоловічого статевого органу.

"Стильний" лук Дубинського потрапив в об’єктив кореспондента "Телеграфа" у четвер, 27 січня.

Олександр Анатолійович розбавив синій класичний діловий костюм яскравим аксесуаром, який сильно впадає у вічі. Краватка нардепа виділяється не тільки насиченим червоним кольором, а й "принтом": на ньому намальовані чоловічі статеві члени різних розмірів, біля яких імовірно написано "je t’aime" ("я тебе люблю" французькою).

Александр Дубинский
Александр Дубинский

Фото: Ян Доброносов, "Телеграф"

Варто зазначити, що цей аксесуар схожий на краватки відомого британського модельєра Вів’єн Вествуд, яка відома у світі моди як "королева модного страйку та повстання", тому завдяки її витворам можна сильно виділитися в натовпі. Що й зробив український депутат.

Галстук от Вивьен Вествуд
Краватка від Вів’єн Вествуд

Раніше "Телеграф" повідомляв, як депутат від фракції "Батьківщина" відвідала Раду з брендовою дамською сумочкою, вартість якої понад півсотні тисяч гривень, що у кілька разів більше, ніж середня зарплата в Україні.