Не допоможе і дорогий ремонт: 6 речей в інтер’єрі, що видають бідність

Читать на русском
Автор
Речі в інтер’єрі, які виглядають дешево
Речі в інтер’єрі, які виглядають дешево. Фото pexels.com

Маленькі деталі в інтер’єрі можуть свідчити про бідність, навіть якщо це не так.

Не завжди багатство і злидні рахується в кількості грошей на рахунку. У людини може бути дорога машина, будинок, брендові речі, дорогий ремонт, проте дрібні деталі можуть геть-чисто перекреслювати весь достаток і "натякати" на бідність. Раніше ми розповідали про звички, які видають людину, яка виросла в бідній сім’ї, а тепер хочемо поговорити про банальні речі в інтер’єрі, які видають бідність. Радимо виявити "зрадників" та позбутися їх.

Які речі видають бідність? Про це повідомляє Ukr. Media.

Речі в інтер’єрі, які виглядають дешево:

  • Текстиль із синтетики. Синтетичні покривала, скатертини та штори найчастіше купуються "на час", проте всі ми знаємо, як часто тимчасові варіанти стають постійними. Найкраще не використовувати такий текстиль, а купити натуральні аналоги.
Вещи в интерьере, которые выглядят дешево
  • Клейонка на столах. Пережиток минулого. Так, вона захищає стіл від пошкоджень і бруду, але виглядає досить убого, навіть якою б сучасною ця клейонка не була. Краще застелити стіл простою однотонною скатертиною з бавовни або покласти серветки для сервірування.
Вещи в интерьере, которые выглядят дешево
  • Стельова плитка із пінопласту. Така плитка замінила шпалери на стелю, проте її час уже теж минув. Вона швидко жовтіє, відвалюється і створює об’ємний малюнок, що візуально та психологічно затискає. Найкраще просто залишити стелю білою.
Вещи в интерьере, которые выглядят дешево
  • Складні стільці. Такі стільці доречніше виглядатимуть у саду або на балконі. Змінюйте їх за першої ж можливості.
Вещи в интерьере, которые выглядят дешево
  • Різноманітні чашки. Не потрібно викидати свою улюблену чашку з котом/собакою або з гарним різноколірним візерунком, проте для застілля потрібно мати хоча б невеликий сервіз із однаковими чашками.
Вещи в интерьере, которые выглядят дешево
  • Пластикові обробні дошки. Безперечно зручна річ, проте пластмаса на кухні сильно дешевить обстановку, а подряпини та тріщини на таких дошках небезпечно попаданням мікропластика в наш організм. Краще замінити на дерев’яні аналоги.
Вещи в интерьере, которые выглядят дешево

Раніше "Телеграф" писав, що ще одна річ з часів СРСР може залишити про вас враження, як про людину, яка виросла у злиднях. Якого елемента інтер’єру необхідно позбавлятися вже зараз — дізнайтеся в нашому попередньому матеріалі.