Можна залучити неприємності: чому не можна стригтися самостійно

Читать на русском
Автор
1799
Велику небезпеку становить стрижка перед дзеркалом
Велику небезпеку становить стрижка перед дзеркалом. Фото pexels.com

Чим частіше людина стригтиметься самостійно, тим більше шансів залучити на себе неприємності.

"Обрізаєш собі життя" — напевно, кожен чув цю фразу від мами або бабусі, коли хотів сам себе постригти. А фраза ця з’явилася не просто так. Народні прикмети збиралися століттями, і вони базуються на досвіді та спостереженнях наших предків. З цих спостережень складалися певні правила, які потім взагалі перетворилися на аксіоми. Наприклад, сміття не можна виносити ввечері або на ніч, адже це може відвернути від вас удачу та матеріальне благополуччя.

На основі таких самих народних спостережень з’явилися і прикмети, що стригти собі волосся не можна, повідомляє Ukr.Media.

Вважається, що самостійна стрижка може залучити до людини невдачі та негаразди. Втрата енергії та працездатності, скорочення тривалості життя, погіршення настрою, хвороби та недуги – все це може статися з людиною, яка вирішить самостійно змінити собі зачіску.

Чому не варто стригти себе самостійно:

  • Порушення цілісності біополя. Самостійна стрижка тягне у себе деформацію свого біополя, що призводять до розвитку різних недуг, труднощів у житті та невдач.
  • Фінансові проблеми. Коли людина стриже волосся самому собі, він начебто "зістригає" свої доходи.
  • Втрата здоров’я. Та сама ситуація, що і з грошима. Зістригаючи собі волосся, ми "ріжемо" і здоров’я.
  • Загроза життя. Саме та прикмета, про яку часто говорять наші мами та бабусі. Зістригаючи волосся собі, людина скорочує власне життя на багато років.
  • Нещастя в коханні. Вважається, що ті люди, які стрижуть себе самотужки, позбавляють себе природної внутрішньої та зовнішньої привабливості.
  • Розлад у сім’ї. Жінки, які самостійно змінюють свою зачіску, ризикують залучити до своєї родини сварки, конфлікти та розбіжності.

Вважається, що вночі нечистій силі простіше потрапити до нашого світу, тому в темний час доби варто бути обережнішими також і з дзеркалами.