"Під крапельницями 5 годин на день": стан тяжкохворої Камалії не покращується

Читать на русском
Автор
9156
Камалія хворіє вже кілька тижнів
Камалія хворіє вже кілька тижнів. Фото Телеграф

Камалія поки що не може подолати хворобу.

Українська співачка та "Місіс світу-2008" Камалія розповіла про своє самопочуття. Співачка захворіла на "Флурону" — гібрид грипу та коронавірусу, і ось уже який тиждень бореться з її наслідками.

Як повідомила Камалія у своєму Інстаграмі, її температура все ще тримається на рівні 37.9. Співачці доводиться по кілька годин на день лежати під крапельницями.

"Я ще під крапельницями. Капають по 5 годин на день. Температура поки що тримається 37.9", — відповіла вона на запитання дописувачки про самопочуття під одним з останніх відео.

камалія

Раніше співачка розповіла шанувальникам про свої діагнози. За її словами, їй одночасно доводиться лікувати запалення легень, фронтит, гайморит та синусит. Співачка відзначала у своїх попередніх постах, що почувалася жахливо.

"Вже хворію понад два тижні, температура не падає нижче 38.0С, погані аналізи, жорстке дихання. Завтра йду на КТ, щоб унеможливити ураження легень", — ділилася артистка.

Камалія розповіла, що її чоловік — підприємець Мухаммад Захур — також почувався погано та скаржився на біль у горлі.

Як повідомляв "Телеграф", на різдвяні свята родина Камалії відпочивала Фінляндії. Під час перебування там зі співачкою та її родиною стався кумедний інцидент.