Схудлий Лепс розповів про свою хворобу

Читать на русском
Автор
1986
Григорій Лепс
Григорій Лепс. Фото РБК

Лепс виступав на концерті із високою температурою.

Російський співак Григорій Лепс, який недавно дуже схуд, зізнався в проблемах зі здоров’ям. На одному зі своїх останніх концертів артист зізнався глядачам, що виступав із температурою 38,2.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Інстаграмі у підписі до відео з концерту.

"Дякую, Кемерово! Прихворів трохи, температура 38,2, але все ж таки концерт відбувся. Сподіваємося, вам сподобалося", — написав Лепс. При цьому співак не вказав, чи винна в цьому звичайна ГРВІ або коронавірус.

На відео також можна побачити, що на сцені під час виступу Лепса стояв монітор із підказками текстів пісень: російський співак неодноразово забував слова на своїх концертах. Крім того, на одному з недавніх своїх виступів артист відзначився зухвалою витівкою. Так, Лепс запропонував перевірити глядачам, як у нього справи з ерекцією.

Григорій Лепс — російський співак, виконавець хітів "Рюмка водки" та "Она не твоя". Є шанувальником політики президента Росії Володимира Путіна.

Григорія Лепса внесено до бази сайту "Миротворець" за свідоме порушення кордону України. У вересні 2020 року Григорій Лепс дав концерт в окупованому Донецьку.

З квітня 2021 року СБУ заборонило Григорію Лепсу в’їзд на територію України.