"Хто перевірить ерекцію?": Лепс розгнівав глядачів паскудними розмовами і співом під "фанеру" на концерті (відео)

Читать на русском
Автор
849
Григорій Лепс вкотре осоромився
Григорій Лепс вкотре осоромився. Фото РБК

Глядачі заявили, що співачка Слава вийшла на сцену концерту Лепса п’яною

Напередодні судового слухання про розлучення Григорія Лепса з дружиною Ганною Шапликовою, 19 грудня, у московському Crocus City Hall відбувся концерт "Різдво з Григорієм Лепсом". Захід став приводом для обговорень у мережі – глядачі скаржилися, що віддали кілька тисяч рублів за квитки, а для них співають під фонограму. Сам же Лепс вийшов на сцену лише під кінець шоу.

Про це пише KP.RU.

Глядачі, які були присутні на концерті, висловили обурення 19 грудня у соцмережах. Так їх обурило те, що 95% пісень звучали в записі. Також вони розповіли, що під час виступу в одного із артистів упав мікрофон, який кілька хвилин лежав на сцені.

Глядачі жалілися на концерт Різдвос Григорієм Лепсом
"Різдво з Григорієм Лепсом" обурило глядачів

Сам Лепс вийшов на сцену лише наприкінці концерту. Його поведінка також стала приводом для обговорення. Так, Telegram-канал "НеМалахов", опублікував відео, на якому він пропонує перевірити глядачам, як у нього справи з ерекцією.

Лепс на концерті 19 грудня

Фанати артиста, який є прихильником президента РФ Володимира Путіна, були стурбовані тим, відбудеться захід чи ні, і чи зможе на ньому бути присутнім Лепс. Приводом стали новини про те, що російський співак нібито опинився у психіатричній лікарні на тлі зловживання алкоголем. Щоправда, сам Григорій Лепс 17 грудня заявив, що він мав гіпертонічний криз, і він не планує скасовувати захід 19 грудня.

Раніше "Телеграф" розповідав, що адвокат Анни Шапликової розповіла про причини розлучення її клієнтки із Григорієм Лепсом. За її словами, у пари сталася криза у відносинах. Також стало відомо, що зіркова сім’я ділитиме при розлученні – у Лепса з дружиною є елітні квартири в Москві та будинки на 3 тис. квадратів у Підмосков’ї.