Потап показав рідкісне фото зі свекрухою Насті Каменських

Читать на русском
Автор
960
Олексій та Настя не люблять зайву увагу до членів їхньої родини
Олексій та Настя не люблять зайву увагу до членів їхньої родини. Фото instagram.com/kamenskux

Співак привітав маму із 64-річчям

У середу, 9 грудня, свій день народження відсвяткувала Людмила Потапенко, мати українського виконавця Потапа. На честь свята співак поділився знімком, на якому жінка позує разом із онуком Андрієм.

Фото Потап опублікував в особистому Instagram-акаунті.

"Мама і син! З днем народження! Ми тебе з @potapchiq любимо!" — написав виконавець, додавши хештег зі словом "мама".

До привітань одразу ж приєдналися десятки шанувальників артиста.

Зазначимо, що Людмилі Анатоліївні виповнилося 64 роки. Раніше вона теж була публічною особистістю, адже має звання чемпіонки світу з підводного плавання. До останнього вона працювала як персональний тренер та інструктор для любителів такого хобі в одному зі столичних закладів.

Варто зазначити, що у мережі не так багато зображень Людмили Потапенко. З сином Олексієм і зовсім можна знайти лише кілька знімків.

Потап із мамою Людмилою
Потап із мамою Людмилою

Додамо, що і сам Потап, і його дружина Настя Каменських дуже трепетно ставляться до членів своєї сім’ї, тому намагаються вкотре їх не світити.

До речі, за чутками, у Насті чудові стосунки зі свекрухою Людмилою, яку вона ласкаво називає "Люсі". Вона не проти проводити вільний час як з нею, так і зі своєю матір’ю Лідією. Якось вони навіть відпочивали разом, про що Каменських "відзвітувала" у своїх сторіз.

Мама Насті Каменських
Мама Насті Лідія
Мама Потапа
Мама Потапа Людмила

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, які цікаві запити має співачка NK (псевдонім Насті Каменських) у своєму райдері артиста. Серед інших прохань — дорогий віскі та жуйка.

Також ми писали про те, з ким із зірок TikTok Настя нещодавно записала спільну пісню.