Переліт бізнес-класом, віскі та жуйка: що цікавого входить до райдеру Насті Каменських

Читать на русском
Автор
1963
NK (Настя Каменських) Фото: facebook.com/nkofficialcom Новина оновлена 14 грудня 2021, 08:54
NK (Настя Каменських) Фото: facebook.com/nkofficialcom. Фото https://www.facebook.com/nkofficialcom

У райдері співачки NK прописані продукти, умови проживання та перельоту, а також технічні вимоги до організації виступу

NK — Настя Каменських, яка є зірковим детективом шоу "Маска", прописала у своєму райдері люкс-номер, енергетики та алкоголь у гримерці, водіїв, що не палять, та переліт бізнес-класом. Така інформація з’явилася у розпорядженні "Телеграфа".

Згідно з документами, разом зі співачкою на виступ прибувають тур-менеджер, асистент, звукорежисер, художник по світу, шість музикантів та чотири танцівниці балету. Для кожного із учасників команди є свої умови.

На чому їздить

Згідно з документом, Каменських здійснює переліт бізнес-класом, а решта членів команди – економ. Виліт, пересадки та приліт повинні проходити лише через VIP-зали. Зазначається, що співачка та тур-менеджер використовують авіасполучення до найближчого населеного пункту, де відбудеться виступ.

Для пересування наземним транспортом співачка віддає перевагу автобусу класу Mercedes-Benz Sprinter, з кондиціонером, баром, TV і DVD. Якщо потрібно їхати понад 200 км, то потрібно автобус класом не нижче за Neoplan з кондиціонером і піччю, туалетом, баром, TV і DVD. Спинки крісел мають трансформуватися, щоб колектив міг виспатися. Крім того, у райдері просять, щоб у автобусі були матраци, подушки, ковдри, постільна білизна, продукти харчування, напої та фрукти.

Щодо транспорту за місцем, то по райдеру прописано один автомобіль представницького класу та мікроавтобус для колективу. Авто просять у користування на весь період подорожі. А ще організатору, котрий запросив Каменських, потрібно зарезервувати місце для паркування біля місця події. При цьому представники замовника не можуть пересуватися в одному авто зі співачкою або учасниками колективу.

Цікаво, що водіям автомобілів, на яких пересувається колектив, за райдером заборонено курити та розмовляти телефоном під час водіння.

Райдер Насті Каменських
Скріншот

Де мешкає

Райдер NK передбачає готель класом 5 зірок із власним спортзалом. Вся команда має жити в одному готелі. У номері – фрукти, вода без газу, чай та кава, а також телефон з міжміським та міжнародним зв’язком, гаряча та холодна вода.

Для самої співачки знадобиться номер класу люкс, для інших членів колективу – одномісні стандартні номери.

Чим харчується

За райдером у Каменських та її команди – триразове харчування. Так, сніданок проходить у готелі, а обід має бути не пізніше ніж за дві години до початку виступу, тоді як вечеря – вже після концерту. Меню просять узгоджувати із менеджером. Але замовник може не вникати в меню, а видати колективу добові на оплату харчування: 100 євро – артистці, 50 євро – іншим учасникам команди.

Під час саунд-чеку на майданчику має бути 10 півлітрових пляшок води без газу, чай та кава.

Райдер Насті Каменських
Скріншот

Що у гримерках

Для виступу Каменських потрібно дві гримерні кімнати, що охороняються, із замком. У гримерці Каменських заборонена присутність сторонніх людей.

За вимогами райдера, у гримерках мають бути :

  • мінеральна вода без газу певних марок ("Моршинська", Evian, Vittel, Acqua Panna);
  • Red Bull;
  • Coca-Cola;
  • сухофрукти;
  • зелений та чорний чай, кава;
  • мигдальне молоко;
  • мед;
  • асорті горіхів;
  • м’ясна, сирна та рибна нарізки;
  • асорті зі свіжих овочів та фруктів;
  • ігристе вино Prosecco, вино Riesling;
  • віскі (Jameson, Jack Daniel`s, Tenjaku);
  • гарячі закуски;
  • електрочайник;
  • фруктова жуйка;
  • серветки;
  • махрові рушники для обличчя;
  • чорний маркер та листи формату А4;
  • відпарювач.
Райдер Насті Каменських
Скріншот

Додамо, що в райдері співачки прописані технічні вимоги щодо звуку, сцени та відеоряду. Наприклад, сцена має бути чистою, рівною, без щілин та дірок, а в момент виступу повинен працювати екран для відеосупроводу.

Крім того, в райдері міститься інформація про світлове оформлення сцени та особливості обладнання. Також йдеться, що під час виступу співачки світло в залі має бути вимкнене.

У документах попереджають: у разі неякісного дотримання домовленостей щодо райдера, невиконання професійних обов’язків з боку персоналу чи хамської поведінки щодо артиста та команди, виступ співачки можуть скасувати.

Настя Каменських — одна з найпопулярніших співачок, заміжня за репером Потапом з 2019 року. Як писав "Телеграф", багата пара українського шоу-бізу пересувається на Range Rover та Mercedes, що оцінюється в 4 млн грн. Двоповерховий особняк, де проживає зіркове подружжя, розташований у селищі Романків, неподалік Конча-Заспи під Києвом. На території елітного маєтку є тераса, лаунж-зона та басейн.