Дівчина захотіла зробити собі найбільші груди у світі, а заразом стала темношкірою: фото до і після операцій

Читать на русском
Автор
1169
Мартіна Біг — фото "до" та "після"
Мартіна Біг — фото "до" та "після". Фото facebook.com/Model.Martina.BIG

Німецька модель Мартіна Біг – чемпіонка зі зміни власного тіла

Видно, мода на збільшення деяких частин свого тіла не піде у найближчі десятиліття. Дівчата відрощують величезні попи, як це сталося з моделлю Наташею Краун, а також збільшують груди. Так і колишня стюардеса Мартіна Біг вирішила показати всьому світу, що за допомогою сучасної естетичної медицини можна змінитись до невпізнання.

В минулому білошкіра жінка витратила близько 70 тисяч доларів, щоб, згідно зі своїми переконаннями, удосконалити своє тіло — з 2012 року Мартіна зробила кілька пластичних операцій зі збільшення грудей. 12-кілограмові груди діаметром 126 см завдають Мартіні чимало клопоту, але вона не збирається зупинятися на досягнутому. Як пише 300experts.ru, жінка зважилася на подібні маніпуляції після автокатастрофи, у якій загинула родина Мартіни.

Після пластики грудей Мартіна зрозуміла, що в душі вона афроамериканка. Вона стала постійною відвідувачкою соляріїв, а пізніше наважилася на ін’єкції меланіну, який прискорює вироблення пігменту.

Мартіна Біг бажає потрапити до Книги рекордів Гіннесса як володарка найбільших грудей у світі.

Як виглядала Мартіна Біг до операцій

Мартіна біг
Мартіна біг
Мартіна біг
Мартіна біг

Як виглядає Мартіна Біг зараз

Мартіна біг
Мартіна Біг бажає потрапити до Книги рекордів Гіннесса як володарка найбільших грудей у світі
Мартіна біг
Мартіна біг
Мартіна біг
Мартіна біг
Мартіна біг
Мартіна біг
Мартіна біг

Нагадаємо, що шведська модель Наташа Краун (Natasha Crown) у свої 28 років впевнено йде до мрії стати володаркою найбільшої попи у світі. Як дівчина виглядала раніше — дивіться у попередньому матеріалі "Телеграфу".