"Гола" сукня Періс Хілтон і Дуа Ліпа у шкірі: найяскравіші наряди Греммі-2022 (фото)

Читать на русском
Автор
2815
Дуа Ліпа, фото: instagram.com/dualipa Новина оновлена 03 травня 2022, 14:07
Дуа Ліпа, фото: instagram.com/dualipa. Фото Getty Images

Періс Хілтон стала єдиною володаркою "голої" сукні на червоній доріжці

У Лос-Анджелесі 64-а церемонія вручення головної музичної премії "Греммі", на якій виступив президент України Володимир Зеленський. Церемонія вперше з початку пандемії коронавірусу пройшла наживо, а не в онлайн-форматі, а тому західні зірки постаралися вигуляти свої найкращі вбрання. "Телеграф" публікує добірку найефектніших нарядів знаменитостей.

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

Отже, єдиною володаркою "голої" сукні, яка вже довго є однією з коханих у голлівудських знаменитостей стала спадкоємиця готелю імперії Періс Хілтон. Світська левиця виглядала дуже ефектно, обравши для виходу прозору сукню-накидку, прикрашену срібною вишивкою та дорогоцінним камінням. Сукня була доповнена ефектним блискучим кейпом, який зробив його схожим на вбрання принцеси.

Ще однією не менш ефектною зіркою червоної доріжки стала Дуа Ліпа у бандажній сукні. Дівчина обрала бандажне плаття Versace з багатошаровими золотими каблучками з декоративними підвісками-монетами. Пальці та зап’ястя співачка прикрасила масивними кільцями та браслетами.

Періс Хілтон
Періс Хілтон, фото: instagram.com/parishilton
Дуа Ліпа
Дуа Ліпа обрала бандажне плаття, фото: instagram.com/dualipa

Супермодель Кріссі Тейген також обрала для червоної доріжки Греммі образ принцеси. Дівчина з’явилася на вечорі у розкішній рожевій сукні з масивною спідницею, шлейфом та воланами.

А ось співачка Білі Айліш не зрадила свого кохання до об’ємних нарядів, що приховують фігуру і з’явилася на заході в об’ємному чорному балахоні.

Кріссі Тейген
Кріссі Тейген, фото: instagram.com/chrissyteigen/

Зірка ж вечора Олівія Родріго також вибрала чорний колір, ось тільки її вбрання чудово підкреслювало фігуру.

Олівія Родріго
Олівія Родріго, фото: instagram.com/oliviarodrigo

Раніше "Телеграф" писав про те, хто отримав премію "Оскар" цього року.