Дмитро Ступка розлучився з дружиною: до кого пішла Поліна Логунова

Читать на русском
Автор
10922
Дмитро Ступка з дружиною та донькою
Дмитро Ступка з дружиною та донькою. Фото instagram.com/stupka777

Новий чоловік обдаровує Логунову діамантами

Український актор і телеведучий Дмитро Ступка, який раніше у прямому ефірі образив травести-діву Монро, розлучився з дружиною Поліною Логуновою.

Про це білоруська модель повідомила у своєму Інстаграмі. За словами Логунової, вони залишилися добрими друзями та люблячими батьками.

Дмитро Ступка та Поліна Логунова

"Друзі, ми з Дімою більше не подружжя, але залишилися відмінними друзями і люблячими батьками, за що йому вдячна. Нам вдалося зберегти справді дружню атмосферу. Ми будемо подавати приклад, як колишньому подружжю можна зберегти стосунки, — зазначила Поліна", — повідомила Поліна. у стор.

логунова и ступка развелись

Дмитро Ступка у своїх соцмережах розлучення з Логуновою поки що ніяк не прокоментував.

Зазначимо, що раніше Ступка розповідав, що навіть через 5 років шлюбу мати Дмитра та Поліна — не переносять один одного. До того ж, коли в актора запитали, чи не думав він про розлучення з дружиною, то актор зізнався, що такі думки у нього з’являлися.

Дмитро Ступка та Поліна Логунова

До кого пішла Поліна Логунова

Можна припустити, що у житті моделі та провідної Поліни Логунової з’явився новий чоловік, який обсипає її дорогими подарунками. Так, у сторіс дівчина показала розкішне кільце з діамантами, наголосивши, що його подарував не Діма. Проте, хто саме став її новим обранцем, модель поки що не розкрила.

Як повідомляв "Телеграф", у березні 2022 року стало відомо, що найкрасивіша пара українського шоу-бізнесу Надя Дорофєєва та Володимир Дантес розлучилися. Причини розлучення зірки не розкривають, але кажуть, що залишилися одна для одної близькими та улюбленими людьми. Подивіться, як змінювалася пара за час свого роману.