Двоє дітей від першого шлюбу та ще чотири від коханок: ЗМІ пролили світло на сім’ю путіна

Читать на русском
Автор
80774
ria.ru

Нові деталі особистого життя російського диктатора стали відомі

Західні ЗМІ дізналися нові деталі про особисте життя російського кривавого диктатора володимира путіна і пролили світло на те, де вони проживають.

Про це йдеться у великій статті The New York Times.

Повідомляється, що крім двох дочок від першого шлюбу у путіна є ще щонайменше четверо дітей від двох інших жінок.

Перша дружина путіна Людмила Очеретна після розлучення повернула собі дівоче прізвище і зараз живе в росії, проте вона зникла з поля зору ЗМІ ще до того, як вони розлучилися.

Стверджується, що зараз його фавориткою є колишня фігуристка Аліна Кабаєва, яка проживає у Швейцарії. Її особняк розташований у місті Лугано на березі однойменного озера. Ще одна коханка російського диктатора, Світлана Кривоногих, проживала у Монте-Карло (Монако).

Одна з дочок путіна Катерина Тихонова проживає у Москві і є академічним вченим. Друга ж дочка, Марія Воронцова, живе в одному з найпрестижніших районів Амстердама (Нідерланди), відомо, що вона має сина.

Обидві дочки путіна перебувають у розлученні.

Донька Світлани Кривоногих Єлизавета (Луїза Розова) у 2021 році засвітилася в одному з барів у Москві. Імен ще трьох дітей видання не називає.

Як повідомлялося раніше, 13 травня Великобританія стала першою країною, яка ввела санкції проти Кабаєвої та Очеретної. Це означає, що країни Заходу вирішили взятися і за сім’ю російського диктатора, тому цілком імовірно, що незабаром світ дізнається і про інших дітей путіна.