Стало відомо, від чого помер П’єр Нарцис

Читать на русском
Автор
19213
П’єр Нарцис
П’єр Нарцис

У артиста були проблеми із нирками.

У середу, 22 червня, стало відомо про смерть російського співака камерунського походження, відомого хітом "Шоколадний заєць" — П’єра Нарциса. Артист помер на 46-му році життя. Про смерть музиканта повідомила його єдина дочка на своїй сторінці в Інстаграм. Проте дівчина не назвала причини смерті батька.

Причина смерті П’єра Нарциса

Пізніше у мережі з’явилася інформація, що Нарциса не стало ще 21 червня. Як повідомляє телеграм-канал Baza, а також "Вікіпедія" — артист помер від зупинки серця. Чоловікові робили операцію на нирці, проте вона закінчила трагічно.

"Артистові проводили операцію на нирках, яка закінчилася невдало — організм Нарциса не витримав. Лікарі не змогли його врятувати", — йдеться у повідомленні.

Ексдружина П’єра Нарциса Валерія Калачова розповіла, що говорила з ним напередодні його смерті. Артист був налаштований позитивно, і обіцяв написати їй після гемодіалізу (гемодіалізце метод позаниркового очищення крові при гострій та хронічній нирковій недостатності). Валерія також зазначила, що за здоров’я Нарциса вболівало все відділення.

"Я говорила з ним перед тим, як його забрали в реанімацію, куди він потрапив, тому що в нього почалася подагра, на внутрішніх органах осів креатинін" — додала Калачова, повідомляє телеграм-канал Super.ru.

Також у Super.ru зазначили, що причиною смерті П'єра Нарциса стала гостра ниркова недостатність. Лікарі під час операції ввели його у штучну кому, проте серце все одно не витримало.

Хто такий П’єр Нарцис

П’єр Нарцис (повне ім’я Мудіо Мукуту П’єр Нарцис) — російський співак камерунського походження, який прославився після участі в проєкті "Фабрика зірок-2". Музикант запам’ятався глядачеві своїм хітом "Шоколадний заєць", решта цього прізвисько згодом до нього "намертво приклеїлося".

П’єр Нарцис був одружений з Валерією Калачовою. Разом із дівчиною вони виховували спільну доньку Кароліну-Крістель, яка народилася у 2005 році.

Пьер Нарцисс с семьей

Раніше "Телеграф" повідомляв, що нещодавно у мережі з’явилися чутки про смерть легендарного актора Олена Делона. Деякі ЗМІ писали, що чоловік помер унаслідок евтаназії.