Три місяці у комі: королева краси трагічно померла у 27 років

Читать на русском
Автор
7840
Глейсі Коррейя — Міс Бразилія 2018
Глейсі Коррейя — Міс Бразилія 2018

Родичі дівчини вважають, що вона померла через лікарську помилку.

У Бразилії померла переможниця конкурсу краси "Міс Бразилія 2018" — модель Глейсі Коррейя. Дівчина померла від сильної кровотечі та серцевого нападу після планової операції з видалення піднебінних мигдаликів. На момент смерті їй було лише 27 років.

Як повідомляє видання Daily Mail, Глейсі три місяці пролежала в комі, проте вийти з неї не змогла. 20 червня серце дівчини перестало битися.

Ще навесні Глейсі зробили операцію з видалення мигдаликів, і через п’ять днів у неї почалася кровотеча і сталася зупинка серця. З квітня 2022 року дівчина перебувала у комі, без неврологічної активності. Майже через три місяці лікарі констатували смерть моделі.

Офіційна причина смерті — зупинка серця та нестача кисню в мозку, спричинена крововиливом. Проте родичі Глейсі вважають, що під час операції сталася лікарська помилка, повідомив пастор Як Абреу, який знайомий із родиною Коррейї. Він додав, що вони хочуть покарати медиків. Справу зараз розглядає поліція.

"Бог вибрав цей день, щоб забрати нашу принцесу. Ми знаємо, що по ній дуже не вистачатиме, але тепер вона висвітлюватиме небо своєю усмішкою..." — написав у своїх соцмережах священник.

Глейсі Коррейя була коронована як "Міс Бразилія" у 2018 році. Вона також була підприємцем, що спеціалізується на лазерній терапії та перманентному макіяжі. За моделлю у мережі Instagram стежило понад 55 тис. людей. На своїй сторінці дівчина ділилася зі своїми підписниками результатами своєї роботи в салоні краси, а також своїми знімками з різних фотосесій та подорожей.

Раніше "Телеграф" писав, що на 46-му році життя помер російський співак камерунського походження П’єр Нарцис. Повідомляється, що причиною смерті стала зупинка серця на фоні ниркової недостатності після операції на нирці 21 червня.