Ксенія Мішина відповіла керівнику "Дизель Шоу" за "повію": всі деталі гучного скандалу

Читать на русском
Автор
22398
Актриса підтримала товариша та опинилася в центрі скандалу
Актриса підтримала товариша та опинилася в центрі скандалу. Фото dialog.ua

Мішина заступилася за друга, який співпрацював із "Дизель Студіо", але у відповідь на неї обрушилася порція образ.

Актриса, зірка "Кріпосної", героїня першого сезону "Холостячки" та суддя шоу "Україна має талант" Ксенія Мішина заступилася за Миколу Федосенкова, який співпрацював із проектом "Дизель Шоу" і заявив про невиплату зарплати керівництвом. Тоді як засновник "Дизель Студіо" на адресу Мішиної написав "політична ш***а" та "б*****ка". Артистка відповіла на образи. Через що спалахнув скандал – читайте у матеріалі "Телеграфу".

Так, Микола Федосенков заявив у Instagram, що пропрацював на "Дизель Студіо" 10 місяців як реквізитор і контентмейкер. Пише, що йому постійно не доплачували, а у квітні, за його словами, не виплатили жодної гривні.

"Я розумію, що багато в чому сам винен — що з самого початку дав себе кинути на бабки, поводився як терпіла, заплющував очі на багато чого, але "Дизель Шоу", ми що в 90-х?! Може взагалі в 90-х у росії?! У вас там все ок — кидати людей на чесно зароблені гроші та ще й звинувачувати їх у тому, що вони хочуть їх повернути? Ви серйозно вважаєте, що війна — це форсмажор, яким можна прикритися і в черговий раз не розрахуватися із співробітниками?" — пише Федосенков на своїй сторінці.

Пост Федосенкова про Дизель Шоу
Пост Федосенкова
Пост Федосенкова про Дизель Шоу
У чому Федосенков звинуватив "Дизель Студіо"
Пост Федосенкова про Дизель Шоу
Листування з Крутоголовим
Пост Федосенкова про Дизель Шоу
Повідомлення Федосенкова Бланару

Про ситуацію висловилися у "Дизель Студіо". Посаду Федосенкова прокоментував актор проєкту Єгор Крутоголов. За його словами, Федосенко не співробітник студії, зарплата не передбачається, мовляв, лише отримував гонорар за виконану роботу.

"У нас з ним, на відміну від наших співробітників, немає жодних трудових домовленостей, тож порушити ми їх не могли", — йдеться у пості.

Крутоголов Єгор у Фейсбук
Крутголов теж висловився

На своїй сторінці в Instagram Федосенкова підтримала Мішина, висловившись про назву проєкту.

Ксенія Мішина Інстаграм
Репост Мішиної

Пізніше на її позицію відреагував керівник "Дизель Студіо" Олексій Бланар, який у Facebook назвав її "політичною повією".

Олексій Бланар Фейсбук
Відповідь Бланара

Така жорстка реакція на слова Мішиної не залишилася без її коментаря у відповідь. Акторка написала, що впевнена у чесності Федосенкова і вважає, що "низька реакція" "Дизель Шоу" може вказувати на правдивість звинувачень. Мішина додала, що нібито раніше з боку "Дизель Студіо" до неї були претензії через перемогу на "Танцях із зірками" та участь у "Холостячці". За її словами, тоді "їм закрили рот люди, які мають чоловічу гідність".

Ксенія Мішина Інстаграм
Реакція Мішиної
Ксенія Мішина Інстаграм
Мішина впевнена у правоті друга
Ксенія Мішина Інстаграм
Актриса натякає, що звинувачення має ґрунт
Ксенія Мішина Інстаграм
"Це все брудно": пише Мішина
Ксенія Мішина Інстаграм
Реакція актриси на слова Крутоголова
Ксенія Мішина Інстаграм
Актриса розповіла, що заочно знайома із Бланаром

Раніше "Телеграф" повідомляв, що актрису Ксенію Мішину, яка перебуває за кордоном із сином, оштрафували.