В інвалідному візку і з Кличком: екссекретар РНБО здивував незвичайним весіллям (фото)

Читать на русском
Автор
1849
Данилюк одружився вдруге
Данилюк одружився вдруге

Обранкою політика стала українська дизайнерка Лілія Літковська

Колишній секретар Ради нацбезпеки України Олександр Данилюк на свято Івана Купала одружився з відомою вітчизняною дизайнеркою Лілією Літковською. Весільній церемонії не завадила ні війна, ні нещодавно отримана нареченим травма — наречена була в ніжній білій сукні, а ось Данилюк обійшовся футболкою та штанами, додавши до цього набору ще й інвалідний візок.

Інформація про одруження з’явилася в Instagram Литковської — вона виставила деякі знімки із весілля, а також показала свою сукню. До речі, розписувалися молодята у Софіївському соборі Києва.

"Я бажаю миру українській землі і хочу, щоб ми з чоловіком створювали та множили наше кохання у цьому світі", — підписала фотографії наречена.

Олександр Данилюк одружився
Церемонія одруження Данилюка та Литковської

До речі, серед іменитих гостей на весіллі Данилюка було помічено мера столиці Віталія Кличка. У мережі вже жартують, що саме політик і підкотив нареченого на візку до вівтаря.

Олександр Данилюк одружився
Травма ніг – не причина для смутку

Такий незвичайний спосіб пересування екссекретар РНБО обрав не заради хайпу чи сміху. Близько трьох тижнів тому, ще 19 червня, Олександр Данилюк потрапив у ДТП та, впавши з мотоцикла, зламав обидві ноги. Однак церемонію одруження вирішили не відкладати.

Додамо, що Лілія Літковська була на весіллі у сукні власного пошиття. У сторизі Instagram-а вона показала свій витвір ближче, ніж на загальних фото.

Лілія Літковська весілля
Так виглядала Лілія Літковська на своєму весіллі
Лілія Літковська весілля

Сам Данилюк у соцмережах поки не коментував факт одруження. До речі, для нього це вже другий шлюб. Від першого він має двох синів. Від активної політики Олександр Данилюк відійшов у 2019 році, коли пішов у відставку з посади секретаря РНБО. До цього за президента Петра Порошенка він обіймав посаду міністра фінансів (2016-2018).

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що друге у житті весілля відіграв і український кінорежисер, а нині військовослужбовець Олег Сенцов.

Також "Телеграф" докладно описував весілля одного з головних красенів ЗСУ Артура Тураєва та розповідав про його обраницю.