Три рослини, які потрібно встигнути посадити на городі у липні

Читать на русском
Автор
41826
На грядках, що звільнилися, на городі можна висадити нові культури
На грядках, що звільнилися, на городі можна висадити нові культури. Фото pinterest.ru

Деякі рослини можуть рости аж до осені

У липні починається перший збір урожаю, а отже, звільняється місце на городі. Досвідчені дачники ефективно використовують ґрунт і на вільні грядки висаджують інші рослини. Тим більше, що в середині літа можна встигнути виростити ще багато овочів до холодів.

Як пише ресурс Ukr.media, врожай можна продовжити, оскільки деякі овочеві культури чудово ростуть, якщо їх висадити в липні. Серед таких рослин кріп, редис і буряк.

Кріп

Цю корисну зелень можна посіяти на вільній території ділянки у липні. В результаті ви будете забезпечені кропом чи не до першого снігу, і зможете вживати свіжу зелень у різних стравах. До того ж кріп легко переносить температурні перепади і не вимагає спеціального догляду.

Редиска

Мало хто знає, але ця весняна культура годиться і для посадки у розпал літа. Восени ви отримаєте врожай соковитих та молодих овочів. Головне правило — поливати рослину, тому що редиска любить вологу.

Буряк

Ще один овоч, який варто висадити на городі в середині літа, буряк. Йому для гарного зростання лише потрібно достатнє освітлення. Якщо хочете прискорити зростання овочів, то використовуйте вузькі грядки й подбайте про своєчасне поливання.

Раніше "Телеграф" розповідав, яким засобом потрібно обробити рослини на городі, якщо їх побило градом.