"Кухар путіна" приїхав на Донбас до бойовиків: з ним помітили "Шнура" (фото)

Читать на русском
Автор
4505
Євген Пригожин та Сергій Шнуров Новина оновлена 05 серпня 2022, 16:41
Євген Пригожин та Сергій Шнуров

У мережі кажуть, що Пригожин хоче зняти ще один фільм про ПВК Вагнер.

Російський бізнесмен, ресторатор, "кухар путіна" Євген Пригожин знову вирушив на Донбас. Тільки якщо минулого разу для того, щоб контролювати та координувати найманців ПВК Вагнера, то цього разу він, мабуть, привіз на "екскурсію" російського музиканта, лідера "Ленінграда" Сергія Шнурова, вирішили користувачі мережі.

Повідомляється, що російські діячі відвідали окуповане місто Ірміно на Луганщині. Знімок, на якому Пригожин та нібито Шнуров позують біля пам’ятника, опублікував телеграм-канал "Политика Страны".

Оскільки з Пригожиним і "Шнуровим" був також російський актор Георгій Болонєв, який грав у фільмі "Турист", знятий за мотивами дій ПВК Вагнер у Центральноафриканській республіці, у мережі припустили, що цей приїзд пов’язаний зі схемками нового фільму про "вагнерівців". Проте цього разу за мотивами боїв за Донбас.

Ще одним "доказом" є те, що Шнуров також брав участь у зйомках фільму "Турист". Він записував одну з пісень, що були у картині.

Підтвердив інформацію про зйомки фільму актор Георгій Болонєв на своїй сторінці в Інстаграм. Він опублікував це фото на своїй сторінці, зазначивши що він готується "до зйомок нового фільму в хорошому місці".

Проте цікаво тут інше. Під знімком з'явився коментар зі сторінки Сергія Шнурова, в якому стверджувалося, що знімок відфотошоплений, і музикант зараз не перебуває на Донбасі. Зазначимо, що зараз коментаря під знімком уже немає, однак у мережі зберігся скріншот.

Скриншот комментария Шнурова

Пізніше виявилось, що "Сергієм Шнуровим" на фото нібито виявився актор Сергій Гарусов. Про це повідомив Болонєв.

Раніше "Телеграф" писав, що через кілька днів після початку війни в Україні лідер групи "Ленінград" Шнуров зняв кліп на пісню з назвою "Входу немає", в якому порівняв західні санкції проти росії з геноцидом євреїв.