Прем'єру "Холостяка" з Алексом Топольським скасували: що відомо про нову дату виходу шоу

Читать на русском
Автор
15835
Новий Холостяк — Алекс Топольський
Новий Холостяк — Алекс Топольський

Раніше творці реаліті назначили вихід першого випуску 12 сезону на 30 вересня, проте за кілька годин до прем'єри змінили плани

Цієї осені має відбутися прем’єра напевно найочікуванішого сезону романтичного шоу " Холостяк-12 ", а все через те, що дату його прем’єри, а спочатку це був березень, змінила війна, яку на території України розв’язала росія. Попри це, телеканал СТБ вирішив порадувати своїх глядачів та випустити в ефір романтичне реаліті-шоу.

Дата виходу шоу Холостяк-12

Перший прем’єрний випуск 12 сезону найромантичнішого шоу про кохання мало відбутися 30 вересня о 19:00 на телеканалі СТБ, проте в останній момент прем'єру перенесли. Нової дати творці шоу поки не називають.

Додамо, що проводити нового Холостяка через усі шоу та допомагати йому знайти свою даму серця буде беззмінний ведучий проєкту — Григорій Решетник.

"Нашу весну вкрали, але ця осінь, як ніколи раніше, буде наповнена життям!" — йдеться в анонсі шоу.

Також про всі головні новини про проєкт "Холостяк" ви зможете дізнатись на сайті " Телеграф "!

Що відомо про нового "Холостяка"

Головним героєм 12-го сезону шоу став американський актор українського походження — Алекс Топольський. Чоловік збудував успішний бізнес в Америці, але народився і виріс у Львові. У Штатах він зумів побудувати успішний бізнес, і в Майамі займається нерухомістю, проте любов Алек вирішив шукати саме на батьківщині. Також крім нерухомості, Холостяк займається моделінгом і знімається в кіно.

Зазначимо, що з початком повномасштабного вторгнення рф Алекс приєднався до команди міжнародної гуманітарної організації HOPE Worldwide, щоб допомагати українським жінкам, змушеним тимчасово виїхати за кордон заради безпеки дітей.

Варто зазначити, що нового сезону Топольський приніс кілька нововведень, про які глядачі дізнаються вже в першому випуску. Наприклад, дівчата, які вразять холостяка, отримають подарунки вже на першій зустрічі, а також претендентки на серце головного героя отримуватимуть не лише червоні троянди. У шоу з’явиться ще три кольори троянд: білі, рожеві та жовті.

Що відомо про учасниць 12 сезону шоу "Холостяк"

Офіційно "склад" учасниць нового не оголошували, лише розповіли в одному з анонсів, що у проєкті за увагу головного героя позмагаються "матуся, художниця, яка малює світ українського моря, та щира гаряча дівчина з вогником в очах".

Однак у перших тизерах можна було замінити, що серед учасниць є зірка "Танців із зірками", юна танцівниця, яка працює з Настею Каменських, — 20-річна Аделіна Делі. 2019 року дівчина дебютувала на шоу "Танці з зірками", де танцювала в парі з репером Серьогою. Також вона брала участь і в сезоні 2022, танцюючи з холостяком 5 сезону – Сергієм Мельником.

Також на диванчиках із учасницями 12 сезону сиділа і Юлія Карпець — фіналістка конкурсу "Міс Україна 2017", і володарка титулу "Міс Західної України".

Також вдалося "ідентифікувати" ще одну учасницю — мейк-ап блогера Роксолану. Дівчина працює візажистом, активно веде свій блог у Instagram, де публікує доволі відверті фото.

І сексуальний капітан поліції (як представилася дівчина) Олена Сичова. Це єдина учасниця, візитівку якої показали як анонс.

Нагадаємо, що в червні 2022 року шанувальників популярного романтичного проєкту "Холостяк" шокувала новина про розставання учасників 11 сезону — Ганни Богдан та Михайла Заливака.