Відома російська актриса на смерть збила людину

Читать на русском
Автор
686
Анна Большова
Анна Большова. Фото kinoteatr.ru

Актриса стала відомою, зігравши з Миколою Караченцовим у телепостановці "Юнона та Авось" у 2000-х

Стало відомо, що російська актриса Анна Большова збила на смерть людини. ДТП сталося 14 жовтня у російському селі Грачівка.

Як повідомляє Telegram-каналу Baza, 46-річна актриса театру та кіно Анна Большова на своїй німецькій іномарці стала винуватцем аварії та збила жінку. Журналісти зазначають, що актриса на момент смертельної події була твереза, а за кермом була одна.

За деякою інформацією, причиною аварії могло стати те, що актриса не побачила у темряві пішохода та випадково наїхала на нього. "Це сільська неосвітлена дорога. Большова сама зателефонувала до поліції і викликала швидку", — повідомив інсайдер.

Врятувати постраждалу жінку не вдалося. Вона померла дорогою до приїзду лікарів. Де зараз знаходиться російська актриса, не повідомляється.

Водночас, повідомляється, що в крові загиблої в цій аварії 31-річної Олесі Борисенко знайшли алкоголь. Передбачається, що жінка при переході темною вулицею не помітила автомобіль актриси. Місцеві мешканці постійно скаржаться на погану освітленість дороги на цій ділянці.

Анна Большова грала в таких серіалах як "Зупинка на вимогу", "Лісник", "Презумпція невинності", "Солдати 12" та інші. Вона стала відомою, зігравши з Миколою Караченцовим у телепостановці "Юнона та Авось" у 2000-х.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що українська дівчина Бонда із Бердянська Ольга Куриленко на весь світ підтримала Україну після підлої атаки росіян.