Дружина Віктора Павліка потрапила в ДТП: дівчина показала наслідки (фото)

Читать на русском
Автор
14678
Українська блогерка Катерина Павлік (в дівоцтві Рєпяхова)
Українська блогерка Катерина Павлік (в дівоцтві Рєпяхова). Фото instagram.com/repyahovakate

Аварія сталася через відсутність світла

Українська блогерка Катерина Павлік, у якої нещодавно захворів маленький син, повідомила своїх підписників в соцмережі, що посеред білого дня потрапила в аварію.

В сторіс-Інстаграм дівчина розповіла, що через відсутність світла і непрацюючого світлофора в її автівку врізалась інша машина.

"Сьогодні я відчула "прелести" відсутності світла. В мене в'їхала дівчина. Історія довга, але вона не права. Я їхала по главній, а вона виїжджала з другорядної і в'їхала в крило. Все через відсутність світлофора", — написала блогерка в Інстаграмі.

Дружина Віктора Павліка зазначила, що винуватиця одразу почала сперечатися, але згодом визнала свою провину навіть без втручання поліції.

катерина павлік рєпяхова

Нагадаємо, що Віктор Павлік та Катерина Репяхова пов’язали себе узами шлюбу у травні 2020 року. А в січні 2021 року Репяхова оголосила, що чекає на дитину. Малюк з’явився на світ у червні.

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну дружина Віктора Павліка відлітала до Ізраїлю з маленьким сином. Вже перед від’їздом до України у травні хлопчик захворів.