Супермодель Барбара Палвін виходить заміж за зірку фільму "Після"

Читать на русском
Автор
8837
Барбара Палвін та Ділан Спроус
Барбара Палвін та Ділан Спроус. Фото Getty Images

Пара почала зустрічатися у 2018 році

У Голлівуді намічається нове весілля. Відомий актор, зірка серіалу "Зак і Коді" та фільму "Після", 30-річний Ділан Спроус вирішив зв’язати себе тенетами шлюбу зі своєю коханою — 29-річною угорською топмоделлю Барбарою Палвін. Пара заручилася через 5 років стосунків.

Цією радісною новиною поділився портал Entertainment Tonight. Як повідомляє джерело, пара дуже щаслива, і активно хвалиться обручкою перед знайомими та друзями. А ось на публіку Барбара поки що виходить без кільця.

"Вони дуже люблять один одного і поруч один з одним, але зараз вони навіть щасливіші, ніж зазвичай. Їм не терпиться разом почати цей новий розділ " — повідомляють ЗМІ.

Ділан та Барбара почали зустрічатися у 2018 році, проте до цього модель не відповідала на його повідомлення актора майже 6 місяців. Але, як бачимо, наполегливий Спроус домігся свого і пара незабаром одружиться.

Ми зібрали для вас наймиліші спільні фото Барбари та Ділана. Погодьтеся, дуже мила пара.

Барбара Палвін та Ділан Спроус
Барбара Палвін та Ділан Спроус на початку відносин. 2018 рік Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" писав про роман актриси Моніки Беллуччі та американського режисера Тіма Бертона. За даними журналістів, знаменитості разом понад чотири місяці.