Опальна Лорак розповіла, як зустріла свого нового чоловіка

Читать на русском
Автор
2453
Ані Лорак
Ані Лорак. Фото скриншот Youtube

Співачка продовжує мовчати про Україну, натомість похвалилася подробицями нового роману

Опальна співачка Ані Лорак за довгий час вперше дала розгорнуте інтерв’ю. У ньому вона знову промовчала про звірства росіян у її рідній країні, але розповіла про знайомство з новим коханим Ісааком Віджраку. Про цей роман вона повідомляла в соцмережах кілька місяців тому.

44-річна Ані Лорак поділилася подробицями про те, наскільки вона щаслива в коханні, російському YouTube-каналу Super у шоу "Альона, блін!".

Так, із новим чоловіком запроданка Ані Лорак познайомилася у Греції, але роман зав’язався в Іспанії. Там Лорак проходила treatment – триденний курс з оздоровлення. Уродженець Ібіці зацікавив скандальну українку, за її словами, своїм баченням та сприйняттям життя. "Він дуже цікава, душевна, глибока, добра і харизматична людина": не скупиться на епітети про коханого Ані Лорак.

"Найголовніше — це те перетворення, яке відбулося всередині мене у відносинах з коханим. Сьогодні він мій захист, моя опора, моє натхнення, мій еліксир життя", — сказала співачка.

Вона додала, що сама вирішила розповісти про новий роман у соцмережах, оскільки їй хочеться кричати про свої почуття. Ісааку Віджраку, як повідомляв "Телеграф", 46 років. У нього двоє дітей. Працює інструктором з йоги, раніше займався акторством, каскадерством та моделінгом.

Раніше "Телеграф" розповідав, що у грудні 2022 року Ані Лорак остаточно зреклася України. Напередодні через позицію співачки-зрадниці у Чернівцях, її рідному місті, прибрали на місцевій Алеї слави її іменну зірку.