"Мало виповнитись 22": Валентина Хамайко розповіла про загибель свого пасинка і показала його дитячі фото

Читать на русском
Автор
20565
Валентина Хамайко прокоментувала смерть пасинка Остапа Оністрата
Валентина Хамайко прокоментувала смерть пасинка Остапа Оністрата. Фото instagram.com/valentinakhamaiko

21-річний Остап воював за Україну разом зі своїм батьком, банкіром Андрієм Оністратом

Сини України віддають життя за свою країну, яка вже понад рік воює з терористкою росією. Недавно стало відомо про смерть пасинка телеведучої й актриси Валентини Хамайко і сина українського бізнесмена Андрія Оністрата. Остап мав відсвяткувати свій 22-й день народження через місяць.

Ведуча вперше прокоментувала загибель близької людини. Відомо, що хлопець був на фронті з початку минулого літа і воював разом зі своїм батьком.

"Жахливий стискаючий біль і німий крик душі… біль втрати… Цей рік став для нього (Остапа — ред.) роком перевтіленням. Ми бачили як він мужнішав і дорослішав з кожним приїздом, як ставав рішучим і вчився щодня цінувати життя. Андрій з перших днів підтримував рішення сина… а згодом і сам пішов… Останні 2 місяці хлопці служили разом. Остап загинув при виконанні бойового завдання", — написала Хамайко в Інстаграмі.

Ведуча згадує, коли останній раз Остап відвідував родину: "Усі діти зібрались разом в будинку бабусі і дідуся. Вони нагадували клубок котенят… весь час про щось говорили, розпитували Остапа… грались і обіймались". Також Хамайко опублікувала добірку сімейних фото, на якому позує ще зовсім малий Остап.

Смерть сина стала трагедією для банкіра Андрія Оністрата. На своїй сторінці в соцмережі чоловік часто викладав світлини з дитиною, просив Бога оберігати їх життя, які рідні один одному люди присвятили знищенню окупантів які розпочали війну на українській землі.

андрій оністрат остап оністрат
андрій оністрат остап оністрат
андрій оністрат остап оністрат
андрій оністрат остап оністрат
андрій оністрат остап оністрат

Валентина Хамайко разом з Андрієм Оністратом, також віцепрезидентом Федерації тріатлону України, виховують чотирьох дітей (Соломію, Михайла, Мирославу та Андрія), які є їх спільними. У бізнесмена є ще двоє дітей від попередніх шлюбів: в першому з'явилась донька Віта, у другому — син Остап.

Валентина Хамайко і андрій оністрат

Раніше повідомлялося, що на Донбасі окупанти вбили воїна ЗСУ, кандидата у майстри спорту України з настільного тенісу, члена чоловічої команди вищої ліги України "Патріот" (Миколаїв) Михайла Оприска.