Екс-дружина Остапчука присоромила його нову дівчину та попросила не чіпати стіни у "її будинку"

Читать на русском
Автор
11746
Христина Горняк присоромила нову дівчину екс-чоловіка Остапчука
Христина Горняк присоромила нову дівчину екс-чоловіка Остапчука

Колишня дружина телеведучого обурилася, що він привів до їхнього будинку свою нову кохану.

Нотаріус Христина Горняк, яка розлучилася зі своїм зірковим чоловіком Володимиром Остапчуком, почала з’ясовувати через соціальні мережі стосунки з його новою пасією. Дівчина через ЗМІ дізналася, що її колишній чоловік привіз кохану до будинку, який вони почали будувати разом і вона почала вирішувати, як його облаштовувати та яку стіну потрібно в майбутньому знести.

Христина зізналася, що не ображається на Володимира і їй байдуже, де він буде жити з новою обраницею, але перш ніж планувати щось зносити в їхньому домі, нехай вирішить питання з нею, щонайменше викупить її частину. Про це вона докладно написала у своїх Insta-stories.

За словами дівчини, нерухомість була куплена у шлюбі, тому вона претендує на її половину. І поки це питання не вирішене, то новій дівчині колишнього чоловіка не варто хвалитися в мережі тим, що вона в ньому мінятиме, це мінімім некрасиво.

Христина Горняк відповіла новій дівчині свого чоловіка
Христина Горняк

Зазначимо, що Катерина Полтавська за день до цього у своїх stories показала, що Володимир привіз її будинок, який зараз у процесі будівництва та показав його територію. Дівчина одразу почала ділитися планами щодо його облаштування у майбутньому.

"Цю стінку треба знести. Навіщо дітям окрема ванна – у батьків має бути велика. Нехай на перший поверх ходять", — написала журналістка.

Катерина Полтавська показала фото будинку Володимира Остачука та його екс-дружини
Катерина Полтавська

Сам Володимир Остапчук поки що утримується від коментарів та не реагує на публікації колишньої дружини, яка навіть у мережі опублікувала текст статті 60 Сімейного Кодексу України, згідно з яким цей будинок належить їм порівну.

"Телеграф" писав раніше, що український телеведучий Володимир Остапчук часто ділиться у мережі новими знімками зі своєю коханою Катериною Полтавською. Але нове фото пари викликало суперечки у мережі.