Брат соліста Quest Pistols більше року в полоні у росіян: Антон Савлепов розповів подробиці

Читать на русском
Автор
8998
Антон Савлепов
Антон Савлепов. Фото instagram.com/anton_savlepov

Артист не отримував жодних звісток від брата вже більше року

Соліст українського гурту Quest Pistols Антон Савлепов, який нещодавно впав на концерті, вперше розповів про свого брата – цивільного полоненого. Вже більше року артист не знає, де його родич, Сергій Строєв, і в якому він стані.

Подробицями трагічної історії Савлепов поділився у відеозверненні, опублікованому на каналі KefirchikTV у TikTok. Знаменитість звернувся до шанувальників за допомогою у пошуках брата.

За словами артиста, його брат, звичайний громадянин України, опинився в полоні росіян під час окупації Харківської області. Як і багато наших співвітчизників, чоловік не підтримав загарбників і виходив на мітинги протесту з українськими прапорами. Ймовірно, це і стало причиною його переслідування російськими окупантами.

"Полонених цивільних майже не обмінюють, вони рідко потрапляють у списки і за документами вони фактично навіть не полонені. Наші родичі, громадяни та патріоти просто зникли безвісти", — розповів Савлепов.

Нагадаємо, сам Савлепов родом із селища Ківшарівка Куп’янського району. Про брата рідним нічого невідомо вже понад рік. "Мій брат цивільний полонений, такий самий, як і багато наших співвітчизників, які просто хотіли жити в Україні під українським прапором": додав соліст Quest Pistols.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що загинув пасинок української ведучої Валентини Хамайко. 21-річний Остап воював за Україну разом із своїм батьком.