Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: перед Левами відкривається вікно можливостей, а Раки можуть втратити гроші

Читать на русском
Автор
53205
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 19 по 25 червня 2023 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 19 по 25 червня 2023 року

Розповідаємо, чого чекати всім знакам протягом тижня

У другій половині червня 2023 року багатьом може не пощастити з грошима, проте інші, навпаки, зможуть відкрити нову справу або отримати спадщину.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 19 по 25 червня

А ось які карти випали цього тижня у фінансовому розкладі:

Овен — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні карта каже, що найближчими днями гроші будуть йти від Вас і у професійній діяльності не щаститиме. Порада на найближчий час: більше спіть, перегляньте погляди на життя, вибачтеся перед тим, кого образили, і можливо вдасться взяти себе в руки.

Тілець — перевернута Королева жезлів

Цього тижня Вам немає сенсу навіть пробувати гнатися за грошима — всі зусилля не дадуть результату, можуть виникнути різні побутові та професійні невдачі. Краще поки переключитися з роботи на щось інше, може займіться саморозвитком.

Близнюки — перевернута Четвірка жезлів

Зазвичай це гарна карта, але в перевернутому вигляді вона каже, що поки очікувати результатів Вашої роботи не варто, треба намагатися працювати ефективніше або змінити сферу діяльності. Хороші новини ще будуть, але не зараз.

Рак — перевернутий Король мечів

На наступному тижні Ви можете бути надмірно самовпевненими та агресивними, що може обернутися проблемами у справах та на роботі. Може дійти навіть до звільнення та фінансових втрат.

Лев — Паж жезлів

Карта вказує, що на тижні у Вас будуть сприятливі можливості для кар’єрного зростання та вирішення ділових питань, однак чи скористаєтеся Ви ними, — залежить тільки від Вас.

Діва — перевернуте Сонце

Наступного тижня не все може скластися так, як ви хочете — на шляху до успіху можуть виникнути несподівані перешкоди та відстрочки, внаслідок чого Ви можете отримати посередній результат, частковий успіх замість повного.

Терези — перевернутий Король пентаклів

Ближче до кінця червня Ви можете бути дуже стурбовані своїм фінансовим становищем, але карта попереджає, що краще не вдаватися до нечесних і/або протизаконних методів, удача буде не на Вашому боці.

Скорпіон — перевернутий Повішений

Найближчого тижня Ви можете зірватися і ризикнути, проте це не виправдає себе і швидше за все Ви тільки посилите своє становище. Намагайтеся стримати емоційні пориви.

Стрілець — перевернена Шістка мечів

У цьому положенні карта говорить про нерозв’язність проблем, швидше за все справа закінчиться невдачею, домовитися не вийде і становище стане безвихідним. Крок був зроблений невірно, і, якщо це можливо, спробуйте повернутися на вихідні позиції.

Козоріг — Десятка пентаклів

Ваше фінансове становище почне помітно зростати, Ви можете отримати сімейні гроші, спадок, пенсію. Карта вказує, що Ви можете досягти процвітання в родинному колі, наприклад, попрацювавши з родичами над спільною справою.

Водолій — Смерть

Що ж, назва карти вже сама по собі натякає, що тиждень видасться непростим — попереду глобальна зміна фінансового стану. Можливо, ви втратите роботу чи усвідомите безперспективність старих вкладень. А можливо, навпаки підходить кінець складного періоду. У будь-якому випадку, це "смерть" старих засад, на яких базувалося ваше матеріальне становище.

Риби — Трійка пентаклів

Це дуже гарна мапа. Вона не обіцяє запаморочливого успіху й раптово приваленого багатства, проте вказує, що Ваші справи повільно, але впевнено йдуть вгору — очікуване підвищення трапиться свого часу, а збитків, непередбачених витрат і втрат поки що не передбачається.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку у фінансовому плані до кінця року за картами Таро.