Бейонсе, Зендея, Джаред Літо: на показі Фаррелла Вільямса у Парижі зібралися всі світові знаменитості (фоторепортаж)

Читать на русском
Автор
5818
Фаррелл Вільямс провів дебютний показ мод від Louis Vuitton
Фаррелл Вільямс провів дебютний показ мод від Louis Vuitton. Фото Getty Images

На дебютному показі співака зібралося дуже багато світових селебриті

У вівторок, 20 червня, у столиці Франції Парижі в рамках Тижня моди відбувся показ колекції Louis Vuitton Весна/Літо 2024 року, яка стала дебютною для відомого американського музиканта Фаррелла Вільямса. У лютому 2023 року артист став креативним директором чоловічої лінії Louis Vuitton замість покійного Вірджіла Абло.

Керівною концепцією колекції Вільямса частково є слово Lovers, яке також віддає шану його рідному штату Вірджинія і тому дню, коли він почав працювати над своїми першими роботами. Про це він розповів виданню Vogue.

Чоловіча колекція для Louis Vuitton була усіяна грайливими принтами, особливо барвистою шахівницею та піксельним камуфляжем. Силуети з розмитими лініями підлоги з широким кроєм, шортами до стегна, спідницями із запахом та структурованим вирізом були показані як на чоловічих, так і на жіночих моделях під час показу.

Дебютний показ мод Фаррелла Вільямса
Дебютний показ мод Фаррелла Вільямса як дизайнера Louis Vuitton Фото: Getty Images

Зазначимо, що дебютний показ Фаррелла Вільямса для Louis Vuitton зібрав багато знаменитостей. Можливо навіть більше, ніж Оскара. Підтримати дизайнера прилетіли Бейонсе та Jaz-Z, Ріанна та Asap Rocky, Джаред Лето, Кім Кардаш’ян, Наомі Кемпбелл, Зендея, Малума, Міранда Керр, Анна Вінтур, Келлі Роуленд, Боб Сінклер, Ленні Кравіц.

Джаред Лето
Джаред Літо Фото: Getty Images
Актриса Зендея
Зендея Фото: Getty Images
Наомі Кемпбелл
Наомі Кемпбелл Фото: Getty Images
Бейонсе та Jaz-Z
Бейонсе та Jaz-Z Фото: Getty Images
Кім Кардашьян
Кім Кардашьян Фото: Getty Images
Ленні Кравіц
Ленні Кравіц Фото: Getty Images
Репер Малума
Малума Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" писав, що на щорічному Канському кінофестивалі 2023 року з новим фільмом виступав британський актор Джуд Лоу. 50-річна зірка "Шерлока Холмса" відростила вуса і помітно постарів.