Сукня з перчинкою: "диво-жінка" Галь Гадот захопила ефектним вбранням на прем’єрі "Барбі" (фото)

Читать на русском
Автор
9620
Галь Гадот
Галь Гадот. Фото Getty Images

Акторка могла виконати головну роль замість Марго Роббі

Актриса ізраїльського походження Галь Гадот, зірка фільмів "Бетмен проти Супермена", "Ліга справедливості", "Диво-жінка" та "Форсаж" постала в ефектному вбранні на прем’єрі фільму "Барбі". Сміливі вирізи в зоні грудей додали перчинку сукні знаменитості.

Як повідомляє "Телеграф", 38-річна Галь Гадот відвідала захід, присвячений виходу романтичної комедії "Барбі", що відбувся 9 липня 2023 року у Лос-Анджелесі, Каліфорнія. Цікаво, що ця актриса була першою претенденткою на роль культової ляльки.

Так, для події актриса обрала елегантну коричневу сукню в білу смужку, що ефектно демонструє груди. Темне волосся Галь Гадот зібрано в хвіст. Образ доповнюють прозорі босоніжки, золоті сережки-кільця й стильна сумочка кремового кольору.

Галь Гадот
Усміхнена Галь Гадот. Фото: Getty Images
Галь Гадот, прем’єра Барбі
Стильне вбрання зірки. Getty Images
Галь Гадот
Сукня з перчинкою. Getty Images

"Барбі" — американська романтична комедія Грети Гервіг, прем’єра якої очікується 21 липня 2023 року. У головних ролях картини Райан Гослінг і Марго Роббі. Цікаво, що на роль культової ляльки претендувала спочатку Галь Гадот, адже саме в цій акторці режисерка побачила ту саму "енергію Барбі". Проте через зайнятість в інших зйомках "диво-жінка" відмовилася від ролі.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що актриса Марго Роббі колесить світом у стильних образах у стилі своєї героїні. В одному з нарядів "барбі" захопила шанувальників стрункими ногами та плоским животом.