Трендова сукня з зухвалим вирізом на животі: 56-річна Ніколь Кідман підкреслила струнку фігуру стильним вбранням (фото)

Читать на русском
Автор
15055
Розкішна Ніколь Кідман
Розкішна Ніколь Кідман. Фото Getty Images

Актриса відвідала показ нового серіалу за її участю

Популярна австралійсько-американська актриса Ніколь Кідман відвідала показ нового серіалу, де виконала одну з головних ролей. Розкішне вбрання знаменитості підкреслило її струнку фігуру.

Як повідомляє "Телеграф", 56-річна Ніколь Кідман з’явилася на показі серіалу Special Ops: Lioness ("Спецназ: Левиця") компанії Paramount. Захід відбувся у вівторок, 11 липня 2023 року у Лондоні, Англія.

Так, для події зірка обрала чорну шифонову сукню від Saint Laurent, головний акцент – зухвалий виріз, що оголює живіт. Доповнюють образ ефектні рукавички та шарф, який спадає на плечі актриси. Волосся Кідман зібране, а легкий макіяж відтінює красиві риси її обличчя.

Ніколь Кідман
56-річна Ніколь Кідман. Фото: Getty Images
Ніколь Кідман
Ніколь Кідман не старіє. Фото: Getty Images
Ніколь Кідман
Розкішний образ актриси. Фото: Getty Images

Серіал "Спецназ: Левиця" вийде на екрани 23 липня 2023 року. Історія розповідає про жінку — спецагента ЦРУ, шоу частково ґрунтується на реальних подіях. У головних ролях, окрім "оскароносної" Ніколь Кідман, Зої Салдана, Лайсла Де Олівейра та Морган Фріман.

Раніше "Телеграф" розповідав, що 42-річна Джесіка Альба порадувала фанатів поодиноким виходом на публіку. Актриса така ж ефектна й красива, як у свої 20 років.