48-річна Єва Лонгорія похвалилася стрункими ніжками у короткій міні-спідниці (фото)

Читать на русском
Автор
546
Зовсім не скажеш, що Лонгорії майже 50
Зовсім не скажеш, що Лонгорії майже 50. Фото Getty Images

Акторка напевно знає рецепт еліксиру вічної молодості

Популярна американська актриса, виконавиця ролі Габбі у культовому серіалі "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія продовжує вражати своїми світськими виходами. У вівторок, 4 липня, знаменитість відвідала фотосесію для свого нового фільму "Flamin Hot: La historia de los Cheetos picantes" у Мадриді, де вкотре похвалилася своєю витонченою фігурою.

48-річна актриса продемонструвала підтягнуту фігуру в бежевій мініспідниці, яка чудово підкреслила стрункі ніжки Лонгорії, і такого ж кольору в блейзері. Свій образ вона завершила білим топом та золотими туфлями на підборах із гострим носком.

Макіяж Єва вибрала в бронзовій палітрі, тим самим підкресливши свої природні риси обличчя, а каштанові локони були покладені вільними хвилями. Ну і звичайно ж весь образ Лонгорія прикрасила променистою усмішкою.

Єва Лонгорія похвалилася фігурою
48-річна актриса приміряла стильний бежевий образ Фото: Getty Images
Єва Лонгорія показала стрункі ніжки
Коротка міні-спідниця чудово підкреслила стрункі ноги актриси Фото: Getty Images
Єва Лонгорія
Фото: Getty Images
Єва Лонгорія у Мадриді
Для виходу у світ Лонгорія вибрала натуральний макіяж Фото: Getty Images

Варто зазначити, що фільм "Flamin Hot" — це режисерський дебют Лонгорії, який розповідає реальну історію Картина, заснована на мемуарах Річарда Монтаньєса — прибирача, який стверджує, що винайшов Flamin’ Hot Cheetos.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що 65-річна Шерон Стоун вражає шанувальників стильним вбранням. Зірка "Основного інстинкту" вміє справляти враження, як і багато років тому.