Альона Альона показала, як змінилася за рік без м’яса та цигарок (фото)

Читать на русском
Автор
309229
Альона Альона стала вегетаріанкою та відмовилася від паління Новина оновлена 20 липня 2023, 08:16
Альона Альона стала вегетаріанкою та відмовилася від паління. Фото facebook.com/alyona.alyona.official

Знаменитість зізналася, що від солодкого так легко відмовитися не виходить

32-річна українська реп-виконавиця Альона Альона, яка нещодавно показала рідкісні фотографії батька у молодості, поділилася з підписниками важливим здобутком. Виявилося, що сьогодні рівно рік, як знаменитість не вживає м’ясо.

На своїй сторінці в Instagram артистка розповіла, чому стала вегетаріанкою та відмовилася від куріння, а також опублікувала кілька знімків, продемонструвавши свою фігуру.

Альона Альона стала вегетаріанкою та відмовилася від паління

Реперка зазначила, що більшість її команди — вегани та вегетаріанці і їй дуже імпонував їхній спосіб життя, зокрема стиль харчування та духовний розвиток, тому, проводячи в їхній компанії багато часу, вона періодично переставала вживати м’ясо і почувалася добре. Рік тому вона вирішила відмовитися від м’яса взагалі, тому що в її житті відбулися зміни і переоцінка цінностей.

Альона Альона
як Альона Альона змінилася за рік без м'яса

Альона Альона зізналася, що навколо неї почало все змінюватися, на той момент було півроку з початку повномасштабної війни, розпочатої росією, і їй на шляху зустрічалися нові люди, які підштовхнули її до рішення змінити свій спосіб життя, бо м’ясо завжди було для неї "суперважкою" їжею для перетравлення.

Співачка зазначила, що у місті Грац (Австрія) у липні 2022 року зустріла двох людей: українського спортсмена Дамодара Мохнюка, який не вживав м’яса з дитинства і надихнув співачку своєю філософією життя, а також музиканта Vovkingtv, який сказав слова, які допомогли їй відмовитися від паління .

Альона Альона розповіла, що змінивши свій спосіб життя, почала почуватися краще, у неї скінчилися постійні бронхіти, а також залежність від боржомі та мезиму.

Альона Альона
Альона Альона змінила спосіб життя

"Я відкрила світ нових ароматів та нових страв. Хоча риба залишається моїм фаворитом і донині. Поки що. Що далі – життя покаже. Від цукру, наприклад, так от взяти і відмовитися я не можу", — зазначила реп-виконавиця.

"Телеграф" писав раніше, що молода дружина Віктора Павлика показала фігуру в купальнику та зізналася, що перейшла на здорове харчування. Блогерка розповіла, яким видом спорту почала займатися.