Виросте солодкою та хрумкою: чим підгодувати моркву для багатого врожаю

Читать на русском
Автор
Якими добривами підгодувати моркву влітку
Якими добривами підгодувати моркву влітку. Фото pexels.com

Коренеплід завдяки таким добривам виросте буквально за тиждень

Попри те, що морква, в порівнянні з іншими, не дуже примхлива культура на городі, їй також потрібен своєчасний догляд та підживлення. Якщо ви хочете отримати гарний і багатий урожай, то влітку потрібно добре постаратися.

У матеріалі TSN розказано, які засоби необхідно використовувати, щоб цей помаранчевий коренеплід швидко виріс на грядці й вийшов не лише солодким, а й хрустким.

Якими добривами підгодувати моркву влітку

Дачникам рекомендують використовувати золу. Достатньо взяти відро води, додати в нього дві склянки золи з деревини, яка добре прогоріла, ретельно перемішати й внести по півлітра на грядку з овочами.

Також як підживлення відмінно підійде настоянка з кропиви. Для приготування потрібно взяти листя рослини та її стебла, грубо нарізати, додати у металеве 10-літрове відро, заповнивши приблизно 2/3 місткості. Потім додати теплу воду.

Помістіть відро в тепле місце на кілька днів, щоб розпочався процес бродіння. Цим концентратом поливати моркву не потрібно. Розведіть настойку у пропорції 1:10, а потім внесіть у землю. Найкраще робити це або вранці, або ввечері.

"Телеграф" писав раніше, як прискорити зростання томатів. Дачникам підказали прості методи.