Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Терезам можуть повернути борг, а Ракам варто стежити за витратами

Читать на русском
Автор
53873
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 28 серпня по 3 вересня 2023 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 28 серпня по 3 вересня 2023 року

Розповідаємо, що чекає на всі знаки протягом тижня

Останні дні серпня та перші дні вересня у 2023 році багатьом можуть принести фінансові та професійні досягнення, однак у деяких не обійдеться і без грошових труднощів.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 28 серпня по 3 вересня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернута П’ятірка кубків

У перевернутому положенні ця карта є добрим знаком. Скоро Ви можете знайти загублене — отримати нову роботу, відновити ділові контакти, розпочати справу заново.

Телець — Туз мечів

У фінансовому плані ця карта обіцяє процвітання та виклик, прийнявши який Ви зможете покращити якість свого життя. Найближчого тижня можливе прийняття важливих рішень.

Близнюки — Дев’ятка пентаклів

Також ця карта називається Владикою матеріального достатку. Найближчими днями Ви можете отримати винагороду за свою працю, при цьому не бійтеся починати щось нове, адже успіх буде на Вашому боці.

Рак — перевернута Смерть

У цьому положенні карта вказує на те, що є якісь перешкоди на шляху до успіху у фінансовому плані. Постарайтеся переосмислити витрати та доходи.

Лев — перевернутий Король кубків

У перевернутому вигляді картка попереджає — протягом тижня можливі втрати, а хтось із оточення може обдурити, зокрема й у фінансових питаннях.

Діва — Десятка кубків

Це карта щастя, успіху, сімейного благополуччя, однак вона вказує на те, що Ваш успіх не обов’язково буде матеріальним, але Ви в будь-якому випадку будете задоволені своїм становищем.

Терези — Правосуддя

На наступному тижні Ваші фінансові справи складуться добре, грошова суперечка може закінчитися з вигідним для Вас результатом, Вам можуть повернути борг або виплатити компенсацію.

Скорпіон — перевернуте Сонце

Наступного тижня не все може скластися так, як ви хочете — на шляху до успіху можуть виникнути несподівані перешкоди та відстрочки, внаслідок чого Ви можете отримати посередній результат, частковий успіх замість повного.

Стрілець — Десятка мечів

Ця карта передбачає розорення, депресію, крах планів, проблеми з грошима, програні судові процеси. Але не поспішайте засмучуватися, оскільки вона обіцяє і майбутній кінець чорної смуги. Адже найтемніша ніч перед світанком, пам’ятаєте?

Козоріг — перевернута Сімка пентаклів

У Вас можуть виникнути труднощі фінансового характеру, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.

Водолій — Сила

Ця карта віщує досягнення фінансового благополуччя завдяки праці та розвитку задатків.

Риби — перевернута Сімка мечів

У цьому положенні карта не віщує зрушень у фінансових та професійних справах найближчого тижня, — Ви будете налаштовані песимістично і самі нічого для цього не робитимете.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку у фінансовому плані до кінця року за картами Таро.