Урожаю позаздрять сусіди: ось чим підгодувати полуницю до кінця вересня

Читать на русском
Автор
Полуниці буде багато наступного року Новина оновлена 26 вересня 2023, 08:54
Полуниці буде багато наступного року. Фото Freepik

Ці підгодівлі позитивно впливають на розвиток і стан полуниці

До завершення поточного місяця необхідно застосувати органічні добрива, щоб забезпечити чудовий урожай полуниці наступного року. Слід пам’ятати, що у жовтні органічні добрива не підходять для кущів цієї ягоди.

Саме зараз необхідно використовувати натуральні компоненти, передає sadogorod. Є дві підгодівлі, які ідеально підходять для цієї пори року.

Послід

Пташиний послід можна використовувати як чудове добриво. Для приготування необхідно взяти одну частину посліду і розвести його в 15 частинах води, потім дати цій суміші вистояти протягом 72 годин. Важливо пам’ятати, що надто концентрований настій може завдати шкоди ягодам, тому краще внести їх у ґрунт між самими кущами.

Коров’як

Цей удобрювач позитивно впливає на ріст та стан полуниці. Процес приготування схожий, але пропорції трохи відрізняються: на одну частину коров’яку припадає 10 частин води, суміш також витримується протягом 72 годин. Цей склад можна внести прямо під кущі полуниці. На кожну рослину слід використовувати три склянки підготовленої суміші.

Раніше ми писали, чому необхідно збирати яблука, що опали. Від цього залежить стан вашої ділянки.