Оля Полякова почубилася з російським оператором та пригадала роботу в росії

Читать на русском
Автор
24271
Оля Полякова каже, що завжди займала проукраїнську позицію Новина оновлена 24 листопада 2023, 17:12
Оля Полякова каже, що завжди займала проукраїнську позицію. Фото polyakovamusic

Зірці пропонували перспективну роботу в рф, але вона відмовилась виступати для росіян

Українська співачка Оля Полякова завжди в епіцентрі подій українського шоубізнесу, співачка ніколи не лізе за словом до кишені, коли доводиться відстоювати свою позицію. Артистка нещодавно подолала шкідливі звички та розповіла, як будувала свою діяльність у країні-терористці.

Знаменитість в інтерв'ю Славі Дьоміну зізналася, що 2015 року мала контракт з московською телекомпанією. Полякова вела декілька важливих та успішних в рф проєктів, однак завжди вирізнялася своєю проукраїнською позицією, тому у подальшому ыз росыйською сценою не склалося.

"Ми їздили туди на зйомки. Це було дуже важко, бо я сперечалася з усіма", – поділилася Оля.

Полякова розповіла цікаву історію, як її дуже розгнівала проросійська позиція одного з членів команди відомого в рф телешоу. Співачка силою переконувала росіянина, що він помиляється. Однак, попри такі намагання щось йому пояснити, знаменитості не вдалося "достукатися".

"Один раз я навіть побилася з оператором. Він таку нісенітницю говорив, що я просто полізла до нього з кулаками. Говорив про оце "розп'яття хлопчиків" і всіляке інше, що чув по телевізору. Нам здавалося, що з ними можна говорити та переконати. Це неправда", – пригадала Полякова.

Зірка уточнила, що на той момент на неї якраз чекав успіх. Вона підписала контракт з великим популярним російським лейблом. Їй уже встигли напророкувати світле майбутнє на землях окупантів.

Але на початку 2015 року артистка відмовилася від кар'єри в рф. Згодом співачка остаточно припинила їздити до росії. Вона розірвала усі угоди й відтоді працювала на батьківщині.

"Для мене велика радість, що артисти, які розвернулися на початку 2015 року в бік України й почали розвивати український шоу-бізнес тут… Ці артисти його й зробили буквально за три-чотири роки. Красивим, вишуканим, різноманітним", – резюмувала Полякова.

Раніше "Телеграф" писав, що Оля Полякова розповідала про погрози артистам під час війни. У цій справі замішані Тіматі і Кадиров.