Удар росії по Львову: кількість загиблих зросла (оновлено)

Читать на русском
Автор
3587
Під завалами будинку у Львові знайшли тіло жінки
Під завалами будинку у Львові знайшли тіло жінки. Фото ДСНС

Рятувальники продовжують працювати на місці трагедії

Кількість загиблих людей внаслідок нічного ракетного удару по житловому будинку у Львові зросла до 5. Рятувальники виявили тіло ще однієї жінки під завалами.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"З-під завалів витягли тіло жінки. Щирі співчуття рідним. Рятувальники продовжують працювати на місці трагедії", — написав він.

UPD 22:40 Кількість загиблих зросла до 6 осіб, рятувальники дістали з-під завалів тіло ще однієї жінки, повідомив мер Андрій Садовий.

Варто додати, що раніше Козицький також уточнив інформацію щодо віку загиблих цієї ночі:

  • Анастасія — 32 роки;
  • Мирослава — 60 років (мама Анастасії);
  • Михайло — 35 років;
  • Ірина – 63 роки.

"Попередні дані були записані зі свідчень сусідів. Перепрошую за неточність. Вічна пам’ять тим, кого ми втратили. Болить за всіх. Помстимось!", — сказав голова ОВА.

Зазначимо, що в ніч проти четверга, 6 липня, під час повітряної тривоги у Львові пролунали вибухи. Незабаром стало відомо про прильоти по житловому будинку та об’єкт критичної інфраструктури. Внаслідок удару було зруйновано третій та четвертий поверхи.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у ЗСУ прокоментували нічну атаку по Львову і сказали, що трагедії можна було б уникнути, перехопивши ракету, якби Захід не тягнув із поставками винищувачів F-16, які здатні на це.