На Рівненщині медики “швидкої” повернули до життя півторарічну дівчинку після клінічної смерті

Читать на русском
Автор
В Дубно медики реанімували дитину після клінічної смерті
В Дубно медики реанімували дитину після клінічної смерті. Фото emosurf.com

Реанімаційні заходи тривали півтори години

У Рівненській області медики "швидкої" реанімували дівчинку віком 1 рік та 2 місяці, яка пережила клінічну смерть. Реанімаційні заходи тривали півтори години і закінчилися успішно.

Про це у вівторок, 31 серпня, повідомляє Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.

Зазначається, що на лінію 103 ввечері 30 серпня звернулася жителька міста Дубно. За словами жінки, у її дитини піднялася температура до 39 °C, а шкіра посиніла.

Бригада "швидкої" вирушила на виклик. Матір дівчинки віком 1,2 роки повідомила, що протягом дня у дитини піднімалася температура і вона намагалася її збити самостійно, але о 20:55 у дівчинки зупинилася серцева діяльність.

Реанімаційні заходи тривали півтори години і медикам "швидкої" таки вдалося повернути дитину до життя. Після цього її госпіталізували з діагнозом "стан після клінічної смерті".

Зазначається, що дівчинка доглянута і повністю відповідає фізичному розвитку відповідно віку. Нарікань на сім’ю також немає.

На Рівненщині медики реанімували дитину після клінічної смерті
На Рівненщині медики реанімували дитину після клінічної смерті

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у популярної голлівудської акторки Шерон Стоун помер 11-місячний племінник. У хлопчика відмовили всі внутрішні органи.