Бойовики накрили з великокаліберної артилерії Новогнатівку, є руйнування в житловому секторі (фото)

Читать на русском
Автор
Обстріл Новогнатівки 11 вересня
Обстріл Новогнатівки 11 вересня. Фото Facebook ООС

Обстріл вівся з боку окупованого Докучаєвська

У суботу, 11 вересня, бойовики не тільки здійснили низку обстрілів позицій Збройних сил України, в результаті чого один український вояк загинув і ще десять отримали поранення і бойові травми. Вони також обстріляли з великокаліберної артилерії село Новогнатівка.

Про це повідомляє українська сторона СЦКК.

Так, вогонь вівся з боку позицій збройних формувань РФ, що дислокуються в районі населеного пункту Докучаєвськ. Новогнатівку обстріляли із застосуванням ствольної артилерії 122-го калібру.

Зруйнований приватний будинок
Обстріл Новогнатівкт

В результаті обстрілу зафіксовані пошкодження цивільної інфраструктури (приватного будинку), і розриви на прилеглій території.

Зруйнований приватний будинок
Обстріл Новогнатівкт

"Постраждалих серед цивільного населення немає", — йдеться в повідомленні.

Осколки снарядів
Обстріл Новогнатівкт

Зазначені порушення зафіксовані й задокументовані українською стороною СЦКК.

"Відповідні ноти направлено до СММ ОБСЄ і органам попереднього розслідування України та стануть черговими свідченнями злочинів окупантів на українській землі", — додали в українській стороні СЦКК.

Як повідомлялося, раніше в суботу, 11 вересня, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що окупанти в вересні посилили обстріли на Донбасі, проте ВСУ не мовчать і дають відповідь, в результаті чого бойовики також зазнають втрат.