"Ваш учень — гей?": у Миколаєві вчителів оригінально закликають до ЛГБТ-толерантності (фото)

Читать на русском
Автор
542
Миколаївським вчителям пропонують коректніше відноситься до сексуальної орієнтації своїх учнів
Миколаївським вчителям пропонують коректніше відноситься до сексуальної орієнтації своїх учнів. Фото Никвести

Компанія, котра розмістила білборди, є співдружністю батьків ЛГБТ-дітей

У перші дні жовтня на вулицях Миколаєва з’явилися білборди із незвичним зверненням до вчителів. Головний посил розміщених послань — терпиме ставлення до представників ЛГБТ-суспільства серед школярів.

Новина повідомляє місцеве видання "НикВести".

Раніше всіх з’явився білборд, який "запитує" у педагогів, чи є їхня учениця лесбійкою. Як вдалося зняти очевидцям, подібний плакат прикрасив одну із вулиць у Корабельному районі Миколаєва.

Також схожі борди з написами "Ваш учень гей?" і "Ваш учень трансгендер?" були розміщені в інших кварталах міста.

Крім викликають написів, котрі явно підкреслюють звернення до працівників сфери освіти, на плакатах розміщено веб-адресу громадської організації TERGO. Її представники пропонують всім бажаючим вчителям допомогти подолати стереотипні погляди на ЛГБТ-спільноту. Для цього в організації створили цілий курс толерантності до представників гомосексуальної орієнтації, включаючи неповнолітніх.

Повідомляється, що TERGO початково було співтовариством батьків, чиї діти зізналися в приналежності до ЛГБТ-суспільства. Його заснували ще в 2013 році у Києві. З того часу громадська організація об’єднує не тільки рідних, а й друзів та активістів, які підтримують гомосексуалів і відстоюють їхні права.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що в Києві пройшов масштабний марш представників ЛГБТ-спільноти. За попередніми оцінками, в ньому брали участь близько 5 тисяч осіб.

Також ми розповідали, яким чином до ходи в столиці був причетний Володимир Путін.